Sultangazi Spor Kulübü İftar Verdi

Okunma: 1294
Sultangazi 14 Haziran 2016 00:03
Videoyu Aç Sultangazi Spor Kulübü İftar Verdi
A
a

Sultangazi Spor Kulübü x Et lokantasında iftar verdi. Sultangazi Spor Kulübü Kongresinin ardından ilk kez bir araya gelen Kulüp yöneticileri icra kurulunu oluşturmak için kolları sıvadı.

Sultangazi Spor Kulübü Nevzat Yılmaz Başkanlığında, Kulüp lokalinin yanında bulunan x Et lokantasında kurmaylarıyla iftarda bir araya geldi. “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Yılmaz, İftar yemeğinde bir konuşma yaptı.

Şu İsimler Başta Olmak Üzere Çok Sayıda Yönetici Katıldı

Sultangazi Spor Kulübü’nün x Et lokantasında düzenlediği iftar yemeğine Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, Kardeşler Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Evsal İsa Yucak, Topçu Makine Yönetim Kurulu Başkanı Alirıza Topçu, Mizan Oto Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Göl, Oktay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mirzap Yiğit, Narin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Narin, Zirve Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Akpınar, Koçkesen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Koçkesen, Deniz Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kolçak, Haydaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şendoğan Haydar, Zekeriya Yılmaz ve çok sayıda yönetim Kurulu Üyesi katıldı. 

Yılmaz, Birlik Çağrısı Yaptı

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Dil, din, renk ayrımı yapmadan herkesi Sultangazi Sporun başarısı için göreve çağıran Yılmaz şöyle konuştu.  

Yılmaz, “ Hepimiz” dedi

Sultangazi Spor Kulübünün efsane başkanı Nevzat Yılmaz, yapılan kongreyle yeniden başkan seçildikten sonra ilk kez kurmaylarıyla resmi bir toplantıda bir araya geldi. “ Sevgili dostlarım, yol arkadaşlarım, davetimize icabet ettiğiniz için şahsım ve arkadaşlarım adına hoş geldiniz Safalar getirdiniz diyor hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek konuşmasına başladı.

Sultangazililere Heyecan Yaşattılar

Sevgili dostlarım sizleri sıkmadan kısa bir şekilde, kulübümüz hakkında bilgilendirmek istiyorum. Bundan üç yıl önce Sultangazi Spor Kulübü başkanlığını yürüttüğüm bir dönemde bazı sorunlardan dolayı Kulüp yönetimimizde bulunan Osman Cengiz’e Başkanlığı teslim ettim. Her zaman Kulübümün yanındayım beyanlarını sık sık yeniledim. Osman Cengiz ve ekibi görevlerini layıkıyla yerine getirerek Sultangazililere muhteşem bir heyecan yaşattı.

Çatlak Seslerin Yükseldiği Dönem Kulübümün Yanında Yer Aldım

Zaman zaman Kulüp çatısı altından çatlak sesler yükselse de, ben hep kulüp yönetiminin yanında oldum ve destek olmaya çalıştım. Fakat olası bir durumda bu kulübün sahipsiz kalmayacağını da beyan ettim. Osman Cengiz ve kurmayları büyük heyecanın ardından istifa kararı aldı. Almış oldukları karara saygı duyarak bir süre bekledim. Kongre günü gelip çattığında kulüp yönetimine aday çıkmayınca sizlerden aldığım destekle adaylığımı açıkladım.

İcra Kurulunu Hep Birlikte Oluşturacağız

Sevgili arkadaşlarım, kongrede okunan liste ve burada bulunan arkadaşlarımın tamamı yönetici vasfına layık bir birinden değerli dostlarımdır. Her şeyden önce her kim ki Sultangazi Sporun başarısı için elini taşın altına koyuyorsa, maddi ve manevi katkı sunuyorsa benim gözümde yöneticidir. Fakat bunun yanı sıra bu yönetim içerisinde daha fazla mesai yapabilecek bir icra kurulu belirlememiz gerekiyor. Bu icra kurulunu da hepimizin fikir birliği ile kuracağız. Hepimiz diyorum çünkü sloganımız “ hepimiz” olacak.

Sonuç olarak el ele verip dün olduğu gibi bugünde kulübümüzü hak ettiği yere getirmek için çaba harcayalım. Kulübü ülke menfaatleri dışında hiçbir şeyden ayrıştırmadan birlikte yönetelim. Bu mübarek Ramazan akşamında gönül sofralarımız gibi gönüllerimizi birleştirelim” dedi.  









 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat