Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat'tan Kurban Bayramı Mesajı

Okunma: 7566
Sultangazi 27 Haziran 2023 01:17
Videoyu Aç Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Haydar Polat'tan Kurban Bayramı Mesajı
A
a

Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı ve Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Haydar Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı ve Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Haydar Polat, Bayramların her zaman bütünleştirici bir ruhla inananları bir araya getirdiğini belirterek şunları söyledi.  “Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran çok önemli günlerdir. Bayramlar her zaman yüreğimizin umut, neşe dolmasına vesile olmuştur. Bu kurban bayramının da  daha çok Barış, adalet, kardeşlik ve özgürlük getirmesini yürekten diliyorum. Bayramın birleştirici gücüne inanan herkesin bayramını tebrik ediyor, yaşamın her alanında onurlu bir gelecek diliyorum” dedi.



Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat