Sultangazi Mevlana Ortaokulu Kupalara Doymuyor

Okunma: 1249
Türkiye 25 Şubat 2016 18:11
Videoyu Aç Sultangazi Mevlana Ortaokulu Kupalara Doymuyor
A
a

Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi Mevlana Ortaokulu kız futsal takımı üst üste kazandığı kupalarla Sultangazililerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sultangazililerin gözdesi olan kız futsal takımı şimdiden Türkiye şampiyonu olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

Sultangazi Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat’ın sponsorluğunda müsabakalara hazırlanan Mevlana Ortaokulu Kız Futsal takımı bu yıl büyük başarılara imza atacak. Bugüne kadar yapmış olduğu müsabakalarda yenilgi almadan yoluna devam eden Mevlana Ortaokulu rakip fileleri onlarca kez havalandırırken kendi kalesinde sadece 3 gol gördü.

İki kez üst üste İstanbul Şampiyonu olan Sultangazi İlçesi Esentepe Mahallesi Mevlana Ortaokulu kız Futsal takımı Türkiye şampiyonluğuna doğru emin adımlarla Beden eğitimi öğretmenlerinin nezaretinde ilerleyişini sürdürüyor.



Ziyarette bazı ikramlarda bulunan Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat şunları söyledi. “ Bizler Sultangazi’mize bir şeyler katma uğraşı içerisindeyiz. Mahallemizde bulunan Mevlana Ortaokulumuz İstanbul gibi bir metropolde kız futsal takımı olarak büyük bir başarı yakalayarak birincilik elde etmiştir. Ben Esentepe Mahalle Muhtarı olarak öğrencilerimizin yakaladığı bu başarıyı kutluyorum. Beden eğitimi öğretmenlerimizi okul aile birliği başkanımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu pırıl pırıl çocuklarımıza destek olmak onların daha büyük başarılar elde etmeleri için teşvik etmek hepimizin asli görevi olmalıdır. Ben buradan ilçemizin mülkü ve idari amirlerine sesleniyorum. Gelin hep birlikte bu çocuklarımıza sahip çıkalım” dedi. 

Önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonluğu için Kırıkkale’ye gidecek olan Sultangazi Mevlana Ortaokulu Türkiye şampiyonası öncesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Samet Koç, Mehmet Bozkurt ve okul aile birliği başkanı Zeynep Keyfçi ile birlikte Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat’ı ziyaret ederek bu sefer ki hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğuna vurgu yaptılar.



Türkiye şampiyonluğu için 02. 03 2016 – 04. 03. 2016 tarihleri arasında Kırıkkale’de yapılacak olan grup birinciliği maçları için hazırlıklarını tamamladı. 
1000
icon
erdal malatyali 23 Mayıs 2016 18:06

Ilcemizi boyle gurur veririci kupalarla tanitan basta hocalarimiza ve bir birinder deyerli oqrenci kardeslerimize sonsuz tesekkurler

0 0 Cevap Yaz
bilinmeyen

Bende o okula gidiyorum

0 0
bilinmeyen

Bende o okula gidiyorum

0 0
Devrim Zengin 26 Şubat 2016 19:56

BuKadar zorluk veeksiklerin olduğu bi Bölgeden bu derece başarı Çıkaran hoCamıZın emeklerine helal olsun..Millet burdan kaçıp giderken adam Alıp öğrncilerimizi Adam etti ismini duyurdu başarılı etti

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat