Sultangazi Erzurumlular Derneği Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ziyaret etti

Okunma: 585
Sultangazi 12 Mayıs 2016 23:03
Videoyu Aç Sultangazi Erzurumlular Derneği Belediye Başkanı ve Kaymakamı Ziyaret etti
A
a

Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, yeni kurmaylarıyla birlikte Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Yeni kurmaylarını Uslanmaz’a tanıtan Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, dernek olarak önemli başarılara imza attıklarını ifade etti. Erzurum ilinin doğunun başkenti konumunda olduğunu hatırlatan Kamacı, gelenekleriyle, görenekleriyle, sosyal yapısı ve sosyal faaliyetleriyle kültürler mozaiğini temsil eden bir il olduklarını söyledi. Havası sert insanı mert olan bu ilin adı Erzurum’dur dedi.


 
Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı’ya ve kurmaylarına teşekkür etti.
 
Altunay, İmdat Kamacı ve Kurmaylarına Teşekkür Etti
 
 Sultangazi Erzurumlular Derneği Yeni Yönetimi Altunay’a nezaket’ ziyaretinde bulundu. Erzurum’un zor ama bir o kadar da önemli bir şehir olduğundan bahseden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi halkına hizmet etmekten büyük onur duyduğunu belirterek, Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı’ya ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.


 
 Yeni yönetimini tek tek Altunay’a tanıtan Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, Erzurum halkı için çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini, birlik içinde olduklarını bu birlik ve beraberliğin Erzurumlulara büyük katkı sağladığını ifade etti. Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı’ı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a çalışmalarında başarılar diledi.


 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat