Sultangazi Erzurumlular Demokrasi Nöbetinde

Okunma: 940
Sultangazi 3 Ağustos 2016 12:16
Videoyu Aç Sultangazi Erzurumlular Demokrasi Nöbetinde
A
a

Sultangazi Baştabya Askeri Kışlası önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetinin 18. gününde Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, demokrasi nöbeti tutan direnişçilerine seslendi.

Sultangazi Baştabya Askeri Kışlası Önünde, 18 gündür demokrasi nöbeti tutan kahramanlara seslenen Sultangazi Erzurumlular Dernek Başkanı İmdat Kamacı, şöyle konuştu. “ Reisimizin emriyle Sultangazi’de meydanları dolduran siz kahraman cesur vatandaşlarımızın tutuğu nöbetin 18. gününü yaşıyoruz. Dadaşlar ilk günkü aşkla meydanlarda nöbet tutmaya devam ediyor” dedi.


 
Kamacı, “Darbecilere Karşı Direneceğiz”
 
Kamacı konuşmasını şöyle sürdürdü. “ 15 Temmuz’un üç kahramanı var” diyen Kamacı, şunları söyledi. Birinci kahramanı telefonuyla canlı yayına bağlanarak “ halkım sokaklara dökülsün, bende uçağa atlayıp geliyorum” diyen Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İkinci Kahramanımız 80 milyon insanımız, sizlerin Sultangazi Meydanlarını doldurduğunuz gibi. Türkiye’nin dört bir köşesinde meydanları sokakları doldurduğunuz gibi. Şu parti bu parti demeden “ Türküm, Kürdüm, Lazım, Çeerkezim, Aleviyim, Suniyim demeden ‘Vatan birinci unsurdur’ diyerek, ‘demokrasi ve özgürlük birinci unsurdur’ diyerek ‘ Başkomutanımız sokağa çıkmamızı vatanımızı savunmamızı emrediyor’ diyen bütün Türkiye’dir. Üçüncüsü, Türkiye’nin ilk Başörtülü İlçe Başkanı Onurunu elinde bulunduran Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve 550 Bin vatandaşı ayırmadan herkesin desteğini arkasında his eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’dır” dedi.  


 
Dağlar Civan Baştabyada Konuştu
 
Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Postallı darbecilere karşı ilk mücadelenin Sultangazi’den başladığını ifade etti. Dağlar Civan Şunları kaydetti.

"Bu bir parti olayı değil, bu bir Türkiye  olayı, demokrasi olayıdır. Burada parti, görüş ayrımı yapmadan vatan haini satılmış darbecilere karşı direnç gösteriyoruz, nöbet tutuyoruz. 'Milli iradenin, demokrasinin, seçilmişlerin, Reis-i Cumhurumuzun, Hükümetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin yanındayız; iktidarı ile muhalefetiyle beraberiz' diyoruz. Siz 18 gündür bu meydanlarda birçok ilke imza attınız Türkiye 'de çok sayıda darbe oldu. 15 Temmuz'da satılmış hainlerin yapmaya kalkıştığı darbe girişimi de tarihimize kare bir leke olarak geçti. Bu cennet vatanımızı parçalamak için, bölmek için asker elbisesi giymiş satılmış hainlerin yapmaya kalkıştığı darbeye halkımız demokratik duruşuyla karşı koydu, darbeyi tepetaklak yaptı” dedi. 




1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat