Sultangazi’de Nöbet Aralıksız Devam Ediyor

Okunma: 673
Sultangazi 30 Temmuz 2016 14:12
Videoyu Aç  Sultangazi’de Nöbet Aralıksız Devam Ediyor
A
a

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti Sultangazi’de hız kesmeden devam ediyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki için Sultangazi meydanlarında ve askeri kışlalar önünde toplanan vatandaşlar 'demokrasi Nöbeti’ne devam ediyor.


Sultançiftliği Merkez Camii önü

Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii ve Askeri kışlalar önünde toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkilerini sürdürdü. Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii Meydanı'nı akşam saatlerinden itibaren dolduran vatandaşlar, darbe girişimine karşı sürdürülen "demokrasi nöbeti"ne devam etti. Burada bir konuşma yapan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Fetullah terör örgütü deyince” meydanda bulunan bir bayan vatandaşın Başkanım “Fetullah diyerek o şahsı meşhurlaştırmayın” sözü üzerine Dağlar Civan, ben bundan böyle o şâhısa Fettulah yerine “Fetoş” diye cem diyerek kitleden alkış aldı. 


Kardeş İlçe Gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda toplanan vatandaşlar 'demokrasi nöbeti'ni sürdürüyor. Gaziosmanpaşalılar Merkez Camii meydanını doldurarak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı ve kurmayları Gaziosmanpaşalıları ziyaret ederek  demokrasi nöbeti tutan binlerce Gaziosmanpaşalılara destek sundu. Aynı zamanda askerlik çağına gelen asker adaylarının eline kına yakan Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan Vatandaştan tam not aldı. Gaziosmanpaşa meydanından Küçükköy meydanına geçen yöneticiler Küçükköy meydanında toplanan binlerce vatandaşa hitap etti. gecenin geç saatine kadar Türk Bayrakları sallayarak darbe girişimine karşı alanları dolduran vatandaşlar bugünde sabahladı.  

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat