SULTANGAZİ'DE MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN, MUTLU BİR GENÇ ÇİFT

Okunma: 11180
Sultangazi 27 Eylül 2021 01:08
Videoyu Aç SULTANGAZİ'DE MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN, MUTLU BİR GENÇ ÇİFT
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Eski Belediye Meclis Üyesi İsmail Akkaya ve Emine Akkaya çiftinin yakışıklı oğlu Osman Akkaya, hayatını Selim ve Sema Yıldırım çiftinin dünyalar güzeli kızı İrem Yıldırım ile birleştirdi.

Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında düzenlenen nikah ve düğün töreni ile dünya evine giren Osman ve İrem çifti için ilk tören Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un resmi nikahı kıymasıyla başladı. Nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral ve Cumhuriyet Halk Partisi Eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Ali Acar yaptı.  Düğün ise Sahra Sultan Düğün Sarayında Akkaya ve Yıldırım ailelerinin yakınları, siyaset ve iş dünyasının tanınan isimleri, dostları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleşti.



Genç çift için düzenlenen düğüne yoğun davetlinin katılımıyla muhteşem bir atmosferde başladı. Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün salonu’nda dillere destan görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Gelin ve damadın konfeti eşliğinde düğün salonuna alınmasıyla başlayan tören, genç çiftin ilk danslarıyla start aldı.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yoğun işlerinden dolayı düğün törenine katılamadıklarını bildiren telgraf gönderdiler. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Aziz Acar ve onlarca ilçe başkanı ve iş insanı çelenk göndererek genç çiftin mutluluklarına ortak oldu. 


  
 
Siyaset ve iş Dünyası bu Düğünde Bir Araya Geldi

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral,  Cumhuriyet Halk Partisi Eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Ali Acar, İYİ Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Sukas, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Nevzat Altun, Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Genel Meclis Üyesi Sait Coşkunoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Genel Meclis Üyesi Doğan Olgun,  Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Eski Belediye Meclis Üyesi İsmet Elmas, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Eski Gençlik Kolları Başkanı Hasan Erginyavuz, Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi Eski İlçe Başkan Yardımcısı Canan Yıldırım, Sultangazi Pir Sultan Abdal Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Karanfil Çaylak, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi’nin gülen yüzü İş İnsanı Mustafa Çimen, Süt Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Süt, Mırtanlar Aile Birliği Başkanı Mustafa Saraç ve çok sayıda davetli katıldı.


 
Adıyaman’ın eşsiz sanatçıları Yaman Adıyaman ve Nevzat Mente’nin seslendirdiği bir dirinden güzel türküler eşliğinde davetliler hoş vakit geçirdi.  Damat ve Gelin’in ailesi davetlileri gelişte kapıda karşıladığı gibi aynı şekilde davetlileri birlikte uğurladılar. Genç çifti kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.
 






















































1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat