Sultangazi’de MHP’den Fener Alayı Yürüyüşü

Okunma: 3698
Sultangazi 29 Ekim 2016 21:52
Videoyu Aç Sultangazi’de MHP’den Fener Alayı Yürüyüşü
A
a

Sultangazi’de MHP İlçe Başkanlığı Cumhuriyetin 93’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sultangazi’de, MHP İlçe Başkanlığı Sultangazi Sultançiftliği Merkez Cami önünden Cumhuriyetin 93'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi. Mehteran takımının minik konserinin ardından harekete geçen kitle en önde kadınların taşıdığı meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu.



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı renkli görüntülere sahne oldu. Sultançiftliği Merkez Camii önünden başlayan yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde meşalelerle Atatürk Bulvarı boyunca yürüyen vatandaşlar, Türk bayrağı eşliğinde marşlar söyledi. Fener alayına MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Başkan Yardımcıları Bayram Kara, Erdinç Kaygusuz, Metin Koçkesen ve yüzlerce teşkilat mensubu ve ülkü ocağı temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



Marşların söylendiği fener alayı yürüyüşü birçok mahalle dolaşıldıktan sonra son buldu. Burada bir konuşma yapan MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, "Bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak, özgürce istediklerimizi dile getirebiliyorsak bunu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyuz" dedi.


































1000
icon
29 Ekim 2016 22:55

Allah emeği geçen herkesten razı olsun

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat