Sultangazi Belediyesi'nden İftara Yetişemeyenlere İkram Çeşmesi'nden Sıcacık Çorba

Okunma: 1848
Sultangazi 27 Mart 2024 16:25
Videoyu Aç Sultangazi Belediyesi'nden İftara Yetişemeyenlere İkram Çeşmesi'nden Sıcacık Çorba
A
a

Sultangazi Belediyesi, iftara yetişemeyip yolda orucunu açmak durumunda kalan vatandaşlara kolaylık sağlıyor. 5 noktadaki ikram çeşmelerinden akan sıcacık çorbalar her akşam 2 bin kişiye ulaşıyor.

Ramazanda da vatandaşın içini ısıtmak için harekete geçen Sultangazi Belediyesi, orucunu dışarıda açan vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Sultançiftliği Merkez Camii önü başta olmak üzere beş ayrı noktadaki ikram çeşmelerinden sıcak çorba akmaya devam ediyor.


 
Su ve Ekmek de İkram Ediliyor
 
Çorbaların yanında vatandaşın orucunu açması için su ve ekmek de ikram ediliyor. İftar saatine işten eve yetişmeye çalışan vatandaşlar, hastane çalışanları, hasta yakınları sıcacık çorbalarla orucunu açıyor. Ramazan boyunca her akşam 2 bin kişiye sıcak çorba ikramı yapılıyor.


 
2 bin kişiye ulaşıyor
 
İlçe sakinlerinin Ramazan’ın manevi atmosferini yaşaması için birçok etkinliğin gerçekleştirildiğini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “İftar saatinde evlerine yetişemeyen ya da hastanede yakınını bekleyen komşularımızın orucunu sıcak bir çorbayla açması için her akşam 5 noktada çorba ikramında bulunuyoruz. Vatandaşımız da sıcak çorba ikramından oldukça memnun. Her akşam 2 bin vatandaşımıza çorba ikramında bulunuyoruz.  Ramazan boyu iftarda çorba ikramına devam edeceğiz. Sofralarımız ayrı olsa da gönüllerimiz bir” diye belirtti.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat