Sultangazi, AK Parti’den Vefa İftarı

Okunma: 650
Sultangazi 21 Haziran 2016 08:32
Videoyu Aç Sultangazi, AK Parti’den Vefa İftarı
A
a

AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından İlçenin kuruluşundan bu yana parti yönetiminde yer alanlar için vefa iftarı düzenlendi.

Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayında verilen iftar yemeğine, İstanbul milletvekili Hasan Turan, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Kurucu İlçe Başkanı Murat Atım, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Meydan, Özlem Teke, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Şebnem Taşan Kurt, Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucu Meclis Üyeleri, Mahalle Teşkilatları ve çok sayıda AK Partili katıldı.
 

Dağlar Civan “Emeğinize Yüreğinize Sağlık”

 
Vefa İftarında ev sahibi olarak ilkin AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Kürsüye davet edildi. Dağlar Civan, Ramazan’ın maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir ay olduğunu belirterek şöyle konuştu. “ Ramazan ayının bereketinden eğer Müslümanlar yeterince yararlandıysa ne mutlu bize. Ramazan’da kendimizi bir kez daha silkelemeli üzerimizde ki ölü toprağı atmalıyız. Ramazan ayı Kuran ayıdır. Müslümanların bu ayda gerekli olan oruçları tutmalı, mübarek Ramazan ayına uygun dualar etmeli, elinden geldiğince yardımlarda bulunmalıdır” dedi. İşte tamda bu noktada Ramazanın bu mübarek atmosferinde Teşkilat mensuplarımızla birlikte emeği geçen, alın teri döken herkes için bir arada olmak adına vefa iftarında bir aradayız. Emeğinize, yüreğinize sağlık” dedi.
 

Atım “ Partimizin Geçmişi ile Bugününü Buluşturuyoruz”   

 
Sultangazi AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım Vefa İftarında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Atım, yılların tecrübe ve deneyimine dayanarak şöyle konuştu. “ Partimize emek veren herkes bizim için önemlidir. Partimizin geçmiş ile bugününü buluşturmaya devam edeceğiz ve iftar programlarımız da devam edecek. AK Parti ailesinde hizmeti geçen herkes bizim için değerlidir. Bu bir hizmet yarışıdır. Milletimize hizmet etmek gibi ulvi bir amaç için emek sarf eden herkese teşekkür ederim. Sizin emekleriniz ve alın teriniz bizim için yol göstericidir” dedi.
 

Altunay, “  Parti Kültüründe Vefanın Önemi Tartışılmaz”

 
Daha sonra kürsüye alkışlar arasında çağrılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “ Parti kültüründe ‘ Vefa’nın çok önemli olduğu ve bu olgunun diğer partilerde olduğu gibi sadece laf üzerinde kalmadığını ifade etti. AK Parti sadece bir partiden ibaret değildir. AK Parti dava şuuru ile bir araya gelmiş insanlardan oluşan bir kültürdür. Aynı zamanda Sultangazi İlçemiz bu ve bunun gibi programlar ile siyasette vefaya verdiği önemi bir kez daha ispatlamıştır. Partimiz kurulduğu günden bu güne kadar görev yapmış, partililerimizin davetli olduğu bu programı düzenleyen başta İlçe Başkanımız Sayın Suzan Dağlar Civan olmak üzere ilçe teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Turan, “Vefa Sadece Bir Semt Adı Değildir”

 
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise uzun bir yolculuğun içerisindeyiz diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü. Parti’nin kuruluş aşamasından itibaren hayallerinin olduğunu dile getiren Turan, “ Bugün artık hayalden öteye geçmiş durumdayız. Daha somutlaştı. Önümüzü daha net görüyoruz. Bu ülkenin bütün yaralarını AK Parti temizledi, toparladı” ifadelerini kulandı.
 
Konuşmaların ardından sahneye davet edilen parti emektarları bu anı ölümsüzleştirmek için toplu resim çektirdi.
 
 
 
 
    
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat