Şükrü Kurkut, Ramazan Bayramı Mesajı

Okunma: 53
Sultangazi 7 Nisan 2024 11:04
Videoyu Aç Şükrü Kurkut, Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Sevgili Dostlarım, Değerli Müşterilerimiz ve Saygıdeğer İş Ortaklarımız,

Hep birlikte bir Ramazan ayını daha geride bıraktık ve şimdi gönüllerimizi birleştiren, dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Bu özel günler, bizlere bir kez daha paylaşmanın, birlikte olmanın ve birbirimize destek olmanın kıymetini hatırlatıyor.
 
50. Yıl Şark Sofrası olarak, yarım asrı aşkın süredir siz değerli dostlarımızla birlikte nice bayramları kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler için her bir müşterimiz, iş ortağımız ve çalışma arkadaşımız, büyük ve sıcak ailemizin bir parçasıdır. Bu bayram vesilesiyle, aramızdaki bağların daha da güçlenmesini, birlikteliğimizin daim olmasını diliyorum.

Ramazan Bayramı'nın, bizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini; tüm insanlığa ise barış ve esenlik sunmasını temenni ediyorum. Bu müstesna günlerin, dünyamızın dört bir yanındaki sorunlara çözüm bulunmasına, insanların birbirlerine daha anlayışlı ve hoşgörülü yaklaşmalarına vesile olmasını dilerim.
 
Bu bayramda da geleneksel lezzetlerimiz, aile sıcaklığımız ve samimi misafirperverliğimizle sizleri ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacağız. 50. Yıl Şark Sofrası olarak, her zaman olduğu gibi, siz değerli misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için hazırız.
 
Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu ve huzurlu bir bayram diler; tüm İslam aleminin ve ülkemizin Ramazan Bayramı'nı yürekten kutlarım.
 
Bayramınız Mübarek Olsun,
 
Şükrü Kurkut
50. Yıl Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat