Siz Hangi Otun Püskülüsünüz

Okunma: 4736
Sultangazi 5 Ekim 2016 22:13
Videoyu Aç Siz Hangi Otun Püskülüsünüz
A
a

Sultangazi’de yayın yapan bir haber sitesi iftira, mesnetsiz ve yalan haberleriyle var olma mücadelesi verirken kendi kazdığı kuyuya düştü.

SULTANGAZİ HAYAT’TAN KAMUOYUNA!

 

Başlıklı küfür ve hakaret dolu yazıda aynen şöyle deniliyor. “ne idüğü belirsiz, abidik, kubidik kaç tane haber sitesi varsa FETÖ’nün gayr-i meşru çocuklarıyla beraber hepsi bizleri kınadı. Şereflerini, haysiyetlerini, onurlarını, kişiliklerini yıllık 3000 TL’ ye satanlar bir anda Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay’ın avukatlığına soyundular” diyerek not düşmüş.

 

Bir yazar, bir aymaz, bir densiz ancak böyle bir yazıyla kendini tarif edebilir. Sultangazi ilçe olduktan bu yana yayın hayatını sürdüren Sultangazi’nin yerel medyası, onurlu, kişilikli, dürüst ve tarafsız haber anlayışıyla her zaman haksızlıklara karşı durdu. Durma ya da devam edecek.

 

Sultangazi’de var olma mücadelesi vermek istiyorsanız yalan yanlış yere insanları karalayarak, iftira atarak var olamazınız. Yıllardır bu ilçenin tozu toprağını yutan, kar yağmur, çamur demeden haber peşinde koşan bu ilçenin emektar basın mensuplarından ders almanız gerekir. Küfür ve hakaret sadece sizin seviyenizi gösterir. Bundan dolayı da bir yere varamazınız.

 

Siz ne savcı, nede hâkim’siniz bundan dolayı da kimseyi yargılama hakkına sahip değilsiniz. Bu ülkenin çok şükür savcı ve hâkimleri var. İnsanları yargılamak size kaldıysa vay bu milletin haline. Bize “FETÖ’nün gayr-i meşru çocuklarıyla beraber bizleri kınadılar” demişsin. Zaman Gazetesine abone bulan, Zaman Gazetesinin dağıtımını üstlenen kim? sana soruyoruz. Neden hep kendini tarif ediyorsun.

 

Aslında birilerini yalan yanlış iftiralarla karalamanın bilinçaltında çok daha fazla şeyler yatmaktadır. Bizlere küfür ve hakaret ederek varmak istediğin noktayı şöyle yorumlaya bilirmiyiz? Kendinizi gizlemek için böyle davranmak zorunda olabilir misiniz? Eğer böyleyse kokusu yakında çıkar.

 

Seviyesiz, küfürbaz, iftiracı “Sultangazi Hayat” isimli internet sitesi ve dergisi, Sultangazi’de yayın yapan onurlu, kişilik sahibi, dürüst ve ilkeli basın mensuplarına karşı başlatmış olduğu karalama kampanyadan dolayı sizleri, esefle nefretle kınıyoruz. Hiçbir şart ve koşulda, bu iftiracı, yalancı küfürbazlarla bir arada bulunmak istemiyoruz. Sultangazi’nin saygın insanlarından ricamız bu kişi veya kişileri çağırdığınız programa lütfen bizi çağırmayın. Aksi takdirde programı terk etmek zorunda kalacağız. 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat