Siyasettin Önde Gelen İsimleri Çay Sohbetinde Bir Araya Geldi

Okunma: 3588
Sultangazi 8 Haziran 2022 01:06
Videoyu Aç Siyasettin Önde Gelen İsimleri Çay Sohbetinde Bir Araya Geldi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, tarafından başlatılan gönülden gönül,e dost sohbetleri bu hafta da güzel bir buluşmayla devam etti. Kul'un bu haftaki konuğu Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez Parti Meclisi Asil Üyesi Tayfun Güler, oldu.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Tarafından başlatılan Gönülden Gönül’e dost sohbetleri bundan böyle değişik buluşmalarla devam edecek. Dil, din, etnik köken ve cinsiyet ayrımı yapmadan. Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, Kürt, Türk demeden gerçekleşecek buluşmalarda Sultangazi’nin dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılacak. 



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen her hafta başka bir konukla devam edecek olan Gönülden Gönül’e Dost Sohbetleri bu hafta Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez Parti Meclisi Asil Üyesi Tayfun Güler ile başladı. Sultangazi’nin nezih bir mekânında gerçekleşen buluşma çay sohbetiyle devam etti. Sultangazi’de neler yapılabilin ir söyleminin tartışıldığı buluşma çok verimli geçti. 



Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez Parti Meclisi Asil Üyesi Tayfun Güler, buluşmanın çok verimli geçtiğini ifade ederek şunları söyledi. “ Sayın Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul ile bir araya gelmek, Sultangazi özelinde Ülkede yaşanan gelişmeleri objektif bir şekilde konuşmak benim açımdan çok değerliydi. Sayın İlçe Başkanı’na ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Buna benzer dost buluşmalarını önemsiyoruz. Sultangazi özelinde ülkede yaşanan gelişmeleri dostlarla birlikte tartışmak, ona uygun çözüm önerileri konusunda hem fikir olmak bizim açımızdan çok önemli. Ben bu kötü gidişatın ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi iktidarıyla düzelebileceğine inanıyorum. ancak Tayfun kardeşimizin düşünceleri de bizim için çok değerli” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat