Sinan Drama'dan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Okunma: 3891
Sultangazi 22 Nisan 2021 20:05
Videoyu Aç Sinan Drama'dan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay'a Hayırlı Olsun Ziyareti
A
a

Sultangazi'nin sevilen esnafı Sinan Drama, AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Sultangazi’nin seçkin esnafların başında gelen Sinan Drama, geçtiğimiz ay gerçekleşen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde İl Başkan Yardımcısı seçilen Cahit Altunay’ı çalışma ofisinde ziyaret etti.  Sinan Drama, AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.



Sinan Drama’nın yaptığı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını ifade eden AK Parti İstanbul Çevre, Şehir ve Kültür den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, “ Biz 10 yıl Sultangazi’ye hizmet ettik. Sizlerle birlikte yediden yetmişe herkese dokunmaya çalıştık. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturundan ayrılmadan, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızı eşit derecede kucakladık. Çok şükür anlımız ak yüzümüz pak bir şekilde vatandaşlarımızla gönül rahatlığıyla bir araya gelebiliyoruz. Sizin şahsınızda tüm Sultangazili hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.  



Sinan Drama’da yeni AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay’ı Sultangazili bir esnaf olarak tebrik etmek istediklerini söyleyerek, “AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde İl Başkan Yardımcısı seçilen Cahit Altunay’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi illettik. Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah daha büyük görevlerde görürüz. Cahit Başkan Sultangazi kurucu belediye başkanı olarak Sultangazi’ye çok şey kattı. Dört bir tarafta Cahit Altunay’ın eserlerini görüyoruz. Yeni görevinde de çok başarılı olacağına inanıyorum” tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat