Sevenleri Mahmut Yılmaz'dan Sevindirici Haber Bekliyor

Okunma: 3965
Sultangazi 21 Mayıs 2021 23:56
Videoyu Aç Sevenleri Mahmut Yılmaz'dan Sevindirici Haber Bekliyor
A
a

Yakalandığı koronavirüs nedeniyle 25 gündür solunum cihazına bağlı yaşam mücadelesi veren bir önceki dönem AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz'dan sevenleri sevindirici haber bekliyor.

Yüksek ateş ve solunum şikâyeti üzerine 28 Nisan 2021 tarihinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran siyasetçi Mahmut Yılmaz’a yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Yılmaz, durumunun ağırlaşması üzerine, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.  Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlandı. 25 gündür yoğun bakımda kalan Yılmaz’ın durumu merak konusu.



25 gündür yoğun bakımda tedavi gören Mahmut Yılmaz’ın sağlığına kavuşup taburcu olması için dualarını eksik etmeyen sevenleri ve ailesi endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Mahmut Yılmaz’ın yakınları gelişmeleri şöyle anlattı. “ Mahmut Yılmaz’ın ateşi yükseldi. Normal bir soğuk algınlığıdır geçer diyerek hastaneye gidelim ısrarlı söylemlerimizi geri çevirdi. Evde birkaç gün kaldı. O süreçte ateşini düşürmeye çalıştık. Ateşi düşmeyince ve solunum sıkıntısı çekince 28 Nisan tarihinde Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesine getirdik. Yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkınca tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşınca. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada hemen yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 25 gündür entübe edildi. Genel durumunun iyi olmadığı bildirilen Yılmaz’ın Ailesi her ne kadar zaman zaman hastane yetkililerinden bilgi alsa da endişeli bekleyişini sürdürüyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat