Şenkaya Sivil Toplum Kuruluşları Osman Şeker'e Tam Destek Verdi

Okunma: 34106
Sultangazi 28 Ocak 2024 10:39
Videoyu Aç Şenkaya Sivil Toplum Kuruluşları Osman Şeker'e Tam Destek Verdi
A
a

Merkezi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Erzurum Şenkaya İlçesi Esenyurt Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde gerçekleşen STK buluşmasında Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Şeker'e tam destek verildi.

Osman Şeker'in Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı, yereldeki Sivil Toplum Kuruluşları tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Şeker'in toplum odaklı projelerine olan inancı  STK'lar tarafından önemli bulunarak destek gördü.


 
STK'lar, Osman Şeker'in adaylığına destek verme kararı alırken, Şeker'in geçmişteki çalışmalarını ve toplumla etkileşimini olumlu bir şekilde değerlendirdiklerini ifade ettiler. Şeker'in adaylığının, yerel yönetimde toplumun çeşitli ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşım getireceğine inandıklarını söylediler.


 
Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Şeker’e destek toplantısına çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı. Bu sivil toplum kuruluşundan bazıları şunlardı.
 
Şenkaya Köy Dernekleri Federasyonu, İstanbul Şenkayalılar Derneği, Arnavutköy Şenkayalılar Derneği, Şenkaya Hosköy Derneği, Şenkaya Bereketli Köyü Derneği, Şenkaya Esenyurt Köy Derneği, Şenkaya Çatır Elma Köyü Derneği, Şenkaya Barik Köyü Derneği ve 25'ler Düşünce Meclisinin Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.



Erzurum’un meşhur Cağ Kebabı ikramıyla başlayan Toplantıda davetliler salona sığmadı. Toplantıya katılan bütün sivil Toplum kuruluşu temsilcisi konuşmasında Osman Şeker’i Belediye Meclis Üyesi olarak görmek istediklerini ifade etti.


 
AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, STK'ların Osman Şeker'e Destek Toplantısında Güçlü Bir Konuşma Gerçekleştirdi

 
Süleyman Yiğitoğlu, STK'ların bir araya geldiği destek toplantısında, Osman Şeker'in Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı sürecine tam destek verilmesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi. Başkan Yiğitoğlu, Şeker'in vizyonu ve geçmişteki başarılarına vurgu yaparak, birlikte daha güçlü bir Sultangazi için el birliğiyle çalışma çağrısı yaptı.
 
Konuşmasında, Osman Şeker'in ilçe için taşıdığı potansiyeli ve toplumsal duyarlılığını öne çıkaran Yiğitoğlu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, STK'lar ve AK Parti olarak işbirliği içinde olmanın ilçenin daha iyi bir yönetimle buluşması için kritik bir faktör olduğunu belirtti.
 
Yiğitoğlu, STK'larla bir araya gelmenin önemini vurgulayarak tamamladı. Başkan, birlikte çalışmanın, ilçenin kalkınması ve refah seviyesinin yükselmesi adına atılacak adımlarda kilit bir rol oynayacağını ifade etti.


 
 
STK'lar, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Şeker'e Destek Toplantısında Belediye Başkanı'ndan İlgi Çeken Konuşma
 
Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Şeker'e destek amacıyla düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı katılımcılara etkileyici bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan, Osman Şeker'e olan desteklerini vurgulayarak, birlikte çalışma ve dayanışma mesajları verdi.


 
Belediye Başkanı, Osman Şeker'in Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığına destek veren Sivil Toplum Kuruluşları (STK'lar) tarafından düzenlenen toplantıda konuşma yaptı. Başkan, Şeker'in toplumun geniş kesimlerine hitap eden projeleri ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekti.


 
Osman Şeker'in aday adaylığına destek veren STK'larla bir araya gelen Belediye Başkanı, Şeker'in yerel yönetimdeki deneyimlerini ve toplum odaklı yaklaşımını övdü. Başkan, Şeker'in toplumsal ihtiyaçlara duyarlı bir lider olduğunu vurgulayarak, destek mesajları iletti.






















 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat