Senemoğlu Derneği Törenle Açıldı

Okunma: 2394
Sultangazi 10 Ekim 2016 06:09
Videoyu Aç Senemoğlu Derneği Törenle Açıldı
A
a

Ardahan İli Göle ilçesi Senemoğlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle resmen açıldı.

Ardahan İli Göle ilçesi Senemoğlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği bir yıldır dekorasyonunu yaptığı 380 metrekare 2 katlı dernek binasının açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.



 

Açılış törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, HDP Temsilcileri, Sivil Toplum Örgüt temsilcileri, iş dünyasının renkli isimleri, vatandaşlar ve çok sayıda Senemoğlu köylüleri katıldı. Daha sonra toplu halde yapılan kurdele kesimiyle Ardahan İli Göle ilçesi Senemoğlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle resmen açıldı.




Açılış sonrası kısa bir konuşma yapan Ardahan İli Göle ilçesi Senemoğlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Yeni, “Kısa bir süre önce kurduğumuz derneğimiz için açılış töreni düzenledik. Açılışımıza katılan tüm davetlilere çok teşekkür ederim. Derneğimiz uzak mesafede olsa da memleket hasreti çeken Senemoğlu Köylülerini buluşturacak. 



Derneğimizi kurarak burada ikamet eden Senemoğlu Köylülerini birlik beraberlik içinde hareket etmesini sağladık. Düğünümüzden, cenazemizden tüm üyelerimizin anında haberi oluyor. Öte yandan Senemoğlun’dan gelen dostların gelip soluklanacağı bir yerleri var artık. Tüm Ardahan İli Göle ilçesi Senemoğlu Köylülerini derneğimize bekliyoruz” dedi.


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat