Saray Şark Sofrası'na İlgi Her Geçen Gün Daha da artıyor

Okunma: 5386
Sultangazi 14 Kasım 2021 18:27
Videoyu Aç Saray Şark Sofrası'na İlgi Her Geçen Gün Daha da artıyor
A
a

Sultangazi'nin seçkin mekanlarının başında gelen, Saray Şark Sofrası Müşteri memnuniyeti, hijyen kurallarına uygunluğu ve kalifiye elemanlarıyla Sultangazililere güven veriyor.

Sultangazi Eski Edirne Asfaltı üzerinde 2006 yılından bu yana hizmet veren, Saray Şark Sofrası yöresel lezzetleri Sultangazi halkına gururla sunmaya devam ediyor.



Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut ile farklı lezzetlere ev sahipliği yapan iş yeri hakkında konuştuk. Kurkut, ‘’Müşterilerin rahat edebilmesi için her türlü imkânı sağlıyoruz. Havaların soğumasıyla birlikte aile salonlarımızı klimalarla ısıtmaya başladık. Bahçe tarafında bulunan iki aile salonumuz dışında teras katta bulunan salonumuz da müşterilerimizin rahatını düşünerek tam kapasite hizmete açtık. Müşterilerimizin terasa olan ilgisi bizi mutlu ediyor. ‘’ dedi.



Şu an işletmede 30 kişiye yakın çalışana iş imkânı sağladıklarını ve giderek büyümeye devam ettiklerini açıklayan Kurkut, ’’ 2006 yılında Eski Edirne Asfaltı Sultançiftliği tramvay durağında faaliyete başladığımızda daha az personele sahiptik. Fakat gün geçtikçe büyük bir aile olduk. Müşterimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. ‘’ dedi.



Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Kurkut, haftanın 7 günü sabah 08.00’dan akşam 01.00‘a kadar işyerinin açık olduğunu söyledi.



Sultangazi Halkı için her yıl farklı yenilikler yapmaya özen gösterdiklerini dile getiren Kurkut, İki aile salonumuzu son teknolojiye uygun yaparak, müşterilerimizin rahatına önem verdik, kalifiye elemanlarla hizmetin en kalitesini sunarak müşteri memnuniyetine katkı sunduk. Hijyen kurallarına harfiyen uyarak müşterilerimizin sağlığına dikkat ediyoruz. Açık mutfağımızla çalışmalarımızı göz önünde yapmayı tercih ettik.



Saray Şark Sofrasında döner, kebap, çorba, pide, dürüm gibi yiyecekler bulunuyor. Gıda işinin çok titizlik ve dikkat istediğini belirten Kurkut, malzemeyi zamanında ve kararında kullandıklarını ifade etti. Dikkatli ve titiz olmanın yanında haftada yüzlerce kilo et kullandıklarını ifade ederek ailelerin kebap ve dönere olan ilgisinden bahsetti.



Sultangazililer için en iyi fiyatlarla en iyi hizmeti vermeye çalıştığını dile getiren Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut: ‘’ İyi ve kaliteli hizmetin yanında İyi markalarla çalışıyor olmamız müşteriye her zaman güven sağlıyor. Tüm Sultangazi halkını sıcak aile ortamında Saray Şark Sofrası lezzetini tatmaya davet ediyorum. ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat