Şampiyonluğa Ramak Kaldı

Okunma: 670
Sultangazi 3 Nisan 2016 18:29
Videoyu Aç Şampiyonluğa Ramak Kaldı
A
a

Sultangazispor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyüşünü sürdürüyor. Ligin bitimine 2 hafta kala 3. Lige göz kırpan Sultangazispor evinde Büyükçekmecesporu 3- 0 gibi net bir skorla devirdi.

Maçın başlama düdüğü ile beraber oyuna ağırlığını koyan Sultangazispor, müthiş taraftarı önünde gol olup yağdı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Muzaffer Aydın ve çok sayıda iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin protokol tribününde ki yerini alırken binlerce taraftar bir an olsun tezahüratlarına ara vermedi.  


 
Sultangazispor futbol takımı Bölgesel Amatör Lig 11 Grupta ki liderliğini kayıpsız sürdürüyor. Bölgesel Amatör Liginin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Kırmızı Beyazlarımız ligde son olarak Büyükçekmecesporu 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Sultangazispor evinde kayıpsız yoluna devam ederken rakiplerinin önünde zirvedeki yerini koruyor. Sultanngazispor geride kalan 2 maçı da kayıpsız kapatarak başarılı performansını devam ettirmek ve şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.




 

   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat