ŞAH HATAYI CEM EVİN'DE ORUÇ AÇTILAR

Okunma: 2457
Sultangazi 11 Ekim 2016 23:32
Videoyu Aç ŞAH HATAYI CEM EVİN'DE ORUÇ AÇTILAR
A
a

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Ali Başkaya, Mustafa Birinci ve Sultangazi Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Muharrem ayının 10. oruç açma yemeğine Şah Hatayı Cemvin’nde katıldı.

Şah Hatayı Cemevi Başkanı Turan Güner, oruç açma programına katılım sağladıkları için Sultangazi Belediye Başkan Yardımcıları Ali Başkaya, Mustafa Birinci ve Sultangazi Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu’na teşekkür ederek, “Sayın Belediye Başkanımız Cahit Altunay, Cem Evimize bugüne kadar her zaman destek sağlamıştır. Bugün de oruç açma yemeğini Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay karşılamaktadır. Muharrem Ay'ında da tüm Cem Evleri ve Alevi vatandaşlarla beraber aynı sofrada oruç açarak Ehlibeyt sevdalıları ile beraber olmuştur' dedi. Şah Hatayı Cem Evi dedesinin okuduğu dualar ardından oruçlar açıldı. 


 
Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Ali Başkaya 'Müslüman âleminin bu önemli matem ayında Ehlibeyt sevdalıları ile bir arada olmak, Kerbela' nın yüreklerdeki acısına ortak olmak birlik ve beraberliğimizin gerekliliğidir. Bu ay milletimizin içine fitne, fesat sokmak isteyenlere prim vermeden birlik ve beraberlik içerisinde olmamız, bizlerin birbirimize daha kardeşçe bağlanmamızı gerektirmektedir” diyerek mezhep ayrımı yapmadan birlikteliğin önemine değindi.






 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat