Sabri Ülker Okul Aile Birliği Suzan Dağlar Civanı Ziyaret Etti

Okunma: 2125
Sultangazi 11 Ekim 2016 21:12
Videoyu Aç Sabri Ülker Okul Aile Birliği Suzan Dağlar Civanı Ziyaret Etti
A
a

Sabri Ülker Orta Okulu, Okul Aile Birliği başkanı Adem Erol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı makamında ziyaret etti.

Sultangazi AK Parti Kamu Kurum ve Kuruluşları Koordinasyon Başkanı Alihan Genç ve Sultangazi AK Parti Eğitim Komisyon Başkanı Tarık Korkmaz öncülüğünde Sabri Ülker Ortaokulu, Okul aile birliği Başkanı Adem Erol ve beraberindeki heyet Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı makamında ziyaret etti.


 
Sabri Ülker Ortaokulundan gelen heyet, okullarının birtakım ihtiyaçları bulunduğunu söyleyerek, Başkan Suzan Dağlar Civan’dan eksiklerinin giderilmesi için destek istediler.
Dağlar Civan, Öğrencilerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin daha rahat ve huzurlu olabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi. Konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dağlar Civan, en kısa zamanda okullarını ziyaret edeceğinin sözünü verdi.
1000
icon
mustafa şahin 12 Ekim 2016 09:25

merhaba başkanım ve başkan yardımcıları sevgi larımı sunarım okul ziyaretlrinizi taktirle izliyorum güzel bişey yapiyorsunuz haci mehmmet çilingiride ziyaret etmenizi ve oradaki sorunlrınıda görmenizi arzu ediyorum gerçekten o okul kenara itilmiş ve görünmiyor onunda ziyaret ederseniz ordaki öğrenci ve velileri arti okul yunetiminide memnün edersınız saygılarımı sunarım

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat