Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı, Kadınlara Yönelik Önemli Projelerini Tanıttı

Okunma: 5300
Sultangazi 25 Mart 2024 20:01
Videoyu Aç Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı, Kadınlara Yönelik Önemli Projelerini Tanıttı
A
a

Saadet Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aydoğan, yerel yönetim seçimlerine sadece beş gün kala kadınlara yönelik önemli projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Aydoğan, "anne çocuk oyun atölyeleri, Kadınlar Lokali, Yeni Doğum destek merkezi ve Kadınlar kooperatifi" gibi hayata geçirilmesi planlanan önemli projelerle, "Daha iyi bir yaşam senin hakkın Sultangazi" sloganıyla seçim kampanyasını sürdürüyor.



Kadınların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklara çözüm sunmayı hedefleyen bu projeler, kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha aktif rol almasını destekleyecek nitelikte. "Anne Çocuk Oyun Atölyeleri" ile çocukların ve annelerin sosyal etkileşim içinde olabileceği, çocukların gelişimine katkı sağlayacak ortamlar oluşturulması planlanıyor. "Kadınlar Lokali" ise kadınların bir araya gelebileceği, fikir alışverişinde bulunabileceği ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapabilecekleri bir mekan olarak tasarlanıyor.


 
Yeni Doğum Destek Merkezi ise annelerin hamilelik sürecinden başlayarak doğum sonrası döneme kadar ihtiyaç duydukları bilgi, destek ve rehberlik hizmetlerini sunmayı amaçlıyor. Kadınlar Kooperatifi ise kadınların ekonomik özgürlüklerini artırmak için işbirliği ve dayanışma içinde üretim ve pazarlama yapabilecekleri bir platform olacak.


Hüseyin Aydoğan'ın bu projeleriyle, Sultangazi'de kadınların yaşam kalitesini artırmayı ve toplumsal katılımlarını güçlendirmeyi amaçladığı gözleniyor. Bu projelerin hayata geçirilmesi durumunda, ilçede kadınların sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan daha güçlü bir konuma gelmelerine katkı sağlanması bekleniyor.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat