Rizeliler İftarda Buluştu

Okunma: 547
Sultangazi 23 Haziran 2016 14:34
A
a

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı, Sultangazi Rizeliler derneği Sultangazi Belediye binasının yanındaki Ramazan Etkinlik Alanı'ndaki programa, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kaymakam Ali Uslanmaz, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Rizeliler Derneği Başkanı Hasan Başça, Rize Dernekler Federasyonu Başkan Vekili İsak Koçoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli, katıldı.



Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu dile getiren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Sivil toplum kuruluşlarına yönelik 30 akşam bu iftar programlarını yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarının uğraşmaması için Sultangazi Belediyesi olarak kurumlarımıza katkı sağlayalım diye düşündük. Her akşam bir kuruluşumuzu ağırlamak kaydıyla onlara bir de İslam ülkelerinden gelen kardeşlerimizi kattık. Bize bu sene 15 ülke misafir oluyor. İlçemizin çeşitli yerlerinde de bu hizmetler veriliyor. Ramazan etkinlik alanımızda şu anda 3 bin kişi iftarını yapıyor. Çorba çeşmelerimiz de on binlerce insan çorba içme fırsatı buluyor" diye konuştu.



Sultangazi Rizeliler Dernek Başkanı Hasan Başça; “Bu nezih ortamda bütün dostların bir arada olduğu güzel ve hayırlı Ramazan ayında iftar yemeğimize katıldığınız için sizlere derneğimiz ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Allah birlik ve dirliğimizi bozmadan daha kalabalık bir şekilde nice cemiyetlerde buluşmayı diliyorum. Hepinize afiyet olsun”dedi.


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat