Ramazan Yıldırım, İstanbul İl Başkanı Tarafından Plaketle Ödüllendirildi

Okunma: 5413
Sultangazi 12 Kasım 2023 19:29
Videoyu Aç Ramazan Yıldırım, İstanbul İl Başkanı Tarafından Plaketle Ödüllendirildi
A
a

31 Mart 2024 yerel yönetim seçimleri öncesi Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Sultangazi'nin en seçkin mekanlarının başında gelen Esenbahçe tesislerinde Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu onuruna kahvaltı programı düzenledi.

Sultangazi’ye ilçe kongresi sonrası teşekkür için gelen Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, Esenbahçe de İlçe Başkanı Ramazan Altan tarafından düzenlenen kahvaltı programının ardından yapılan protokol konuşmaları sonrasında başarılı çalışmaları nedeni ile İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ı plaketle ödüllendirdi.



Plaket sonrası gazetemize bir açıklama yapan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Yıldırım şunları söyledi. “ Sayın İlçe Başkanım Ramazan Altan ile birlikte partimizin gelişip güçlenmesi için elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu her platformumda dillendirdik. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için çalıştık. Bugün İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Kuğu beyefendinin elinden plaket alma onurunu yaşadığım için çok mutluyum. Başta Sayın İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, yönetim kurulu üyelerime ve yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat