Ramazan Tosun, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Okunma: 1513
Sultangazi 29 Ağustos 2016 09:30
Videoyu Aç Ramazan Tosun, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
A
a

Sultangazi’nin sevilen ismi, Derya Otomotiv ve Derya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Tosun, Sultangazi Sultançiftliği Merkez Cami'ninde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı.

 İstanbul Maltepe’de çıkan silahlı kavgada hayatını kaybetti.

 
Maltepe sahilinde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen olayda iki grup arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada silahlar ateşlenirken olay yerinde bulunan Sultangazi’nin sevilen işadamlarından Ramazan Tosun’a ve yanında bulunan arkadaşı Fahri Keklik isimli şahısa mermi isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan yaralılar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
 
Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken Ramazan Tosun, tüm müdahalelerle rağmen hayatını kaybetti. Fahri Keklik ise ameliyata alındı. 
 

Tosun’un cenazesine çok sayıda STK katıldı

 
Cenazeye Adıyamanlılar Vakfı Başkanı  Ramazan Aksoy,  Gergerliler Federasyonu Başkanı Av. Ali Acar, Sultangazi Belediye Meclis üyesi Mahmut Yılmaz ve birçok hemşeri ile seveni katıldı. Cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığı’na defnedilen Tosun’un dün başlayan taziyesi bugün ve yarın da Adıyamanlılar Vakfı Kültür merkezi’nde devam edecek. Hac farizasını yerine getirdiği için İstanbul’da olmayan Mustafa Tosun ise cenaze ve defin işlemlerine yetişemedi. Fakat gece İstanbul’a dönen Tosun, bugün ve yarın yapılacak taziyeye katılacak.
 
 
 
1000
icon
tayfun mutlu 30 Ağustos 2016 18:28

allah rahmet eylesin on numara delikanlı bir arkadaşımızdı hepimizi üzdü ölümü allah ailesine sabır versin başımız sağolsun mekanı cennet olsun

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat