Ramazan Tanrıverdi Muhtar Adaylığını Açıkladı

Okunma: 31481
Sultangazi 4 Haziran 2023 22:26
Videoyu Aç Ramazan Tanrıverdi Muhtar Adaylığını Açıkladı
A
a

Sultangazi'nin tanınan ve sevilen simalarından Ramazan Tanrıverdi, 2024 yerel yönetim seçimlerinde Esentepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yerel Yönetim seçimlerine 9 aydan fazla bir zaman olmasına rağmen, Sultangazi’de yerel seçim atmosferi ısınmaya başladı. Peş peşe gelen muhtar adayların açıklamaları ilçeyi heyecanlı bir atmosfere sokarken muhtar adayları şimdiden aza arayışına başladı. Esentepe Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan ilk isim Sultangazi’nin tanınan ve sevilen simalarından Ramazan Tanrıverdi oldu.


 
 
Ramazan Tanrıverdi Gazetemize verdiği demeçte şunları söyledi. “ Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Esentepe Mahallesine hizmet etmek için bende varım demek için aday olduğumu açıklıyorum. Siyaset sahnesinde olduğu gibi, muhtarlık yarışında da yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Esentepe’ye daha iyi hizmet edebilmek adına, muhtar adaylığımı açıklıyorum. İnşallah, halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Şimdiden tüm vatandaşlarımızdan, dost ve akrabalarımızdan destek beklediğimi ifade etmek istiyorum” dedi.
 
 
Yaşanılır bir Esentepe için kolları sıvayan Ramazan Tanrıverdi, dürüst kişiliği, inançlı yapısı ile öne çıkarken, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamayı ilke edindi. Seçim sürecinde halkın gönlünü fed etmek için çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağını söyleyen Tanrıverdi, “moderne bir Esentepe için geliyorum” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon
Mehmet Sait sivil 4 Haziran 2023 23:03

Ramazan kardeşim e şimdiden siyaset hayatında başarılar dilerim Ailesine ve eş dost akrabalara hayırlara vesile olması dileğiyle insaAllah

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat