Ramazan Kızıl Muhtar Adaylığını Açıkladı

Okunma: 29902
Sultangazi 22 Haziran 2023 18:58
Videoyu Aç Ramazan Kızıl Muhtar Adaylığını Açıkladı
A
a

Yaşanılır Bir 50. Yıl Mahallesi'ni Birlikte İnşa Edeceğiz

Sultangazi’nin ve Adıyaman’ın tanınmış simalarından Ramazan Kızıl, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.



Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlere 8 aydan az bir süre kala muhtar adayları şekillenmeye başladı. Sultangazi – 50. Yıl Mahallesinde Muhtar adaylığını açıklayan ilk isim, toplumsal sorunlara duyarlılığıyla bilinen ilçemizin sevilen esnaflarından Ramazan Kızıl oldu. Uzun yıllardan bu yana ikamet ettiği 50. Yıl Mahallesi’nin yönetimine talip olan Kızıl, topluma hizmet etme onurunu muhtarlık görevi ile perçinlemek istiyor.
 
Kızıl, adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nin en köklü sorunu ulaşım sorunudur. Halkımız bir yerden bir yere gitmek için dakikalarca yürümek zorundadır. SANKO Sanayi sitesine yakın olan vatandaşlarımız Cebeci caddesine inerken, başka semtlere ve ilçelere gitmek isteyen vatandaşlarımız ise Eski Edirne Asfaltına çıkarak otobüs, Minibüs ve Tramvay hattını kullanmak zorunda kalıyor. 50. Yıl Mahallesi halkı her gün bu eziyeti çekmek zorunda kalıyor. Otobüs durağı olan fakat otobüsü olmayan bir mahalle olarak tarihe geçtiğimizin farkında değiliz. Saatte bir geçen 26- Seçkinler minibüs hattı vatandaşı canından bezdirmiş durumda. 
 
Halkımızın teveccühü ile muhtar seçilirsem yapacağım ilk icraat kangrene dönüşen ulaşım sorununu çözmek birinci önceliğim olacak. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan çocuk parklarına tüm eksiklikleri not alarak halkımızla birlikte çözümler üreteceğiz. İlçenin mülki ve idari amirlerine sorunları götürerek yaşanılır bir 50. Yıl Mahallesi’ni birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
Halkımızın teveccühü ile 50. Yıl Mahalle muhtarı seçilmem halinde mağduriyetlerin yaşanmadığı, ihtiyaç sahiplerinin sorununu kendi sorunum gibi görerek çözüm üreteceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Mahallemin tüm sorunlarını çözme gayreti içerisinde olacağım. Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan, siyasi görüşü ve etnik kimliğini sormadan her vatandaşımıza eşit mesafede yaklaşıp çözüm odaklı çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Ramazan Kızıl Kimdir?

Bismillah Rahmani Rahim.
01. 01. 1980 Adıyaman İli Gerger İlçesi’nde dünyaya gelen Ramazan Kızıl. İlk ve Orta öğrenimini Kahta İmam Hatip okulunda tamamladıktan sonra 1998 yılında İstanbul’a taşındı.  İstanbul’a geldiği günden bu yana Tekstilin birçok kolunda faaliyet gösterdi. Şu an İstanbul Sultangazi’de bulunan RAMDEY Tekstil adı altında yaklaşık 20 yıldır anlının akıyla faaliyet göstermektedir.
Evli ve dört çocuk babası olan Ramazan Kızıl, iyi bir eş ve iyi bir baba olmanın bahtiyarlığını yaşamaktadır.
Sultangazililer ve Adıyamanlılar tarafından çok sevilen Ramazan Kızıl, “ Mahalleme hizmet için, sizlerden biri olarak sizlerle el ele gönül gönülle elimizden geldikçe dilimiz döndükçe mahalle sakinlerimizle devlet arasında köprü olmak için 50. Yıl mahallemize muhtar adayı olduğumu beyan ediyorum. Desteklerinizi bekler şimdiden yapacağınız destekleriniz için Allah hepinizden razı olsun” dedi. 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat