Ramazan Altan ve Ramazan Yıldırım'dan İbrahim Harikases'e Taziye Ziyareti

Okunma: 25185
Sultangazi 28 Ocak 2024 23:13
Videoyu Aç Ramazan Altan ve Ramazan Yıldırım'dan İbrahim Harikases'e Taziye Ziyareti
A
a

Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım, Adıyamanlılar Vakfında İbrahim Harikases'e taziye ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım, yakın zamanda kaybettiğimiz İbrahim Harikases'in kız kardeşi Zeliha için taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.


 
Taziye ziyareti, Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirildi. İbrahim Harikases'in kız kardeşi Zeliha’nın vefatı sebebiyle düzenlenen ziyarette, başsağlığı mesajları ile aileye destek verildi.



Ramazan Altan ve Ramazan Yıldırım, taziye ziyaretinde, İbrahim Harikases'e ve ailesine başsağlığı dileyerek, acılarını paylaştılar. Zor bir dönemde aileye destek olmayı amaçlayan ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşti.


 
Gelecek Partisi Sultangazi Belediye Başkan Adayı Ramazan Altan ve Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım'ın İbrahim Harikases'e yapılan taziye ziyareti, dostluğu ve dayanışmayı ön plana çıkararak, acılı bir dönemde birlik ve beraberlik mesajı verdi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat