Osman Yaşar, Gelişim Üniversitesinde İlgi Odağı Oldu

Okunma: 691
Sultangazi 28 Nisan 2016 09:15
Videoyu Aç Osman Yaşar, Gelişim Üniversitesinde İlgi Odağı Oldu
A
a

Osman usta, ismiyle çiğköfte sektörüne el arabasıyla atılan, bugün bir dünya markasına dönüşen Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Gelişim üniversitesi Kariyer Günlerinin ilgi odağı oldu.

Üç tekerlekli el arabasıyla seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte serüvenine büyük emeklerle sektörün büyümesine öncülük ederek dünya piyasasına açılan Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ın başarı öyküsü ders kitaplarında örnek gösterilecek nitelikte. Osman Yaşar’ın başarı hikâyesi Akademik eğitim alan gençler için ders niteliğinde.


 
İstanbul ve İstanbul dışında birçok üniversite tarafından davet edilen başarı hikâyesinin baş aktörü Osman Yaşar, Gelişim Üniversitesi Kariyer Günlerinin konuğu olarak Akademik eğitim alan öğrencilere Oses markasının başarı hikâyesini anlattı. Uzakdoğu ve Avrupa’nın değişik ülkelerinde Faaliyette olan Oses, ülke içerisinde ki 750 şubesi nin var olma hikâyesini büyük bir titizlikle anlattı. Başarı hikâyesini pür dikkat dinleyen katılımcılar Osman Yaşar’ı ayakta alkışladı.

 
 
Oses Markasını başarıyla temsil eden, ülke içerisinde ve ülke dışında her geçen gün gelişerek daha da büyüyen Oses, bünyesine yeni tatlar ve yeni ürünler ekleyerek yoluna devam ediyor. Bu başarının mimarı Osman Yaşar, hedefini büyük tutarak “ büyük düşünenler, başarı çıtasını yüksek tutanlar” büyük işler başarırlar diyor.     


1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat