Osman Şeker'in Ramazan Bayramı mesajı

Okunma: 3242
Sultangazi 6 Nisan 2024 18:49
Videoyu Aç Osman Şeker'in Ramazan Bayramı mesajı
A
a

Değerli Şenkayalılar ve Sevgili Hemşehrilerim

Bu mübarek Ramazan ayının sonunda bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olan Ramazan ayı boyunca birlikte oruç tutmanın ve dualarımızı birleştirmenin huzurunu yaşadık. Şimdi ise bayramın coşkusunu hep birlikte paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.
 
Bayramlar, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günlerdir. Bu vesileyle, İslam aleminin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım. Bayramın, ülkemizde ve dünyada huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederim.
 
Bu mübarek günlerde sevdiklerimizle bir araya gelmenin ve birlikte mutlu anlar yaşamanın keyfini çıkaralım. Komşularımızı, akrabalarımızı ziyaret ederek, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak, kardeşlik ve dayanışma ruhumuzu bir kez daha gösterelim.
 
Ramazan Bayramı'nın sevinci ve mutluluğu hepimizin yüreğini doldursun. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlara ulaşmayı temenni eder, tüm Şenkayalıların ve İslam aleminin bayramını en içten duygularımla kutlarım.
 
Sevgi ve selamlarımla,


Osman Şeker


İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı
Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı
İş İnsanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat