Medine Kurkut İçin Mevlit Okutuldu

Okunma: 2320
Sultangazi 17 Haziran 2021 20:40
Videoyu Aç Medine Kurkut İçin Mevlit Okutuldu
A
a

Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut, Dumlu Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Salih Kurkut ve Yusuf Kurkut'un merhume annesi Medine Kurkut, için Saray Şark Sofrası aile çay Bahçesi'nde mevlit okutuldu.

Mevlide çok sayıda Sivil toplum kuruluşu temsilcisi, siyasetçi,  iş insanı ve vatandaş katıldı. Şükrü Kurkut, Hüseyin Kurkut, Salih Kurkut ve Yusuf Kurkut,  yaklaşık bir saat boyunca Saray Şark Sofrasında taziyeleri kabul etti.



Kurkut Kardeşler,  15 Haziran’da toprağa verilen annesi Medine Kurkut, için üç gündür Saray Şark Sofrasında devam eden taziyenin ardından, 17 Haziran 2021 Perşembe günü akşam namazını müteakiben mevlit okuttu.



Mevlit ’de Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurkut ailesi tarafından vatandaşlara, gazetecilere ve gelen misafirlere mevlit şekeri ve lokum dağıtıldı. Mevlit duasının okunmasından sonra Şükrü Kurkut, Hüseyin Kurkut, Salih Kurkut ve Yusuf Kurkut,  kardeşler Saray Şark Sofrasının bahçesinde taziyeleri kabul etti.
Yaşam Gazetesi ailesi olarak Merhume Medine Kurkut’a Allah’tan rahmet başta dostlarımız Şükrü Kurkut, Hüseyin Kurkut, Salih Kurkut ve Yusuf Kurkut,  olmak üzere kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diliyor, okunan mevlit ’in hak katında kabul olmasını diliyoruz.









 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat