Osman Şeker, Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Okunma: 27192
Sultangazi 23 Kasım 2023 19:44
Videoyu Aç Osman Şeker, Meclis Üyeliği Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
A
a

İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker, 13 Sivil toplum kuruluşu ve iş insanlarının desteğini arkasına alarak AK Parti'den Belediye meclis üyeliği aday adaylık başvurusunu yaptı.

Sultangazi’nin sevilip sayılan sivil toplum kuruluşları başkanı Osman Şeker, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığına başvurusunu İstanbul Sanayici İş Adamları Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Abdullah Öztürk, Şenkaya Köy Dernekleri Federasyonu, İstanbul Şenkayalılar Derneği,  Arnavutköy Şenkayalılar Derneği, Şenkaya Catalelma Köyü Derneği, Şenkaya Esenyurt Köyü Derneği, Şenkaya Hoş Köyü Derneği, Bahcelievler Şenkayalılar Derneği, Şenkaya Bereketli Köyü Derneği, 25.Duşunce Meclis Yönetim Kurulu, İstanbul Zirve Yapı Denetim ve Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı, Uğur Turizm, Şenkaya Tekstil, Şekerler Grup, Avrasya Basın Yayın Birliği ile birlikte gelerek başvuru dilekçesini AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu’na teslim etti.
 

 
İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker, başvuru dilekçesi öncesi şunları söyledi. “ Bir birinden değerli yol arkadaşlarımla birlikte Meclis Üyelik başvurumuzu Değerli İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğluna teslim etmek için buradayız. Şenkaya Federasyonu ve Şenkaya Dernekleri arasında yapılan istişare sonucu değerli başkanlarım Sultangazi’de beni meclis üyesi görmek istediklerini söyledi. Onların destek ve takdirleri sonucu başvuru dilekçemizi İlçe Başkanımıza teslim edeceğiz. Sultangazililere hizmet için yola çıktım. Allah yolumuzu ve bahtımızı hayırlı etsin. Buraya kadar zahmet edip geldikleri için dernek başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
 

 
Başvuru dilekçesini teslim ettikten sonra Antephan Künefe’de konuklarını ağırlayan İstanbul Şenkayalılar Derneği Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Genel Başkan Osman Şeker, dernek başkanlarına tatlı ısmarladı ve teşekkürlerini sundu.












 
1000
icon
Gürsel polat 23 Kasım 2023 22:59

Hayırlı olsun inşallah başkanım herzaman arkandayız

0 2 Cevap Yaz
Gürsel polat 23 Kasım 2023 22:57

Hayırlı olsun inşallah başkanım herzaman arkandayız

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat