Osman Şeker, Bu Dönem Meclis Üyesi Olmalı

Okunma: 6937
Sultangazi 26 Aralık 2023 23:34
Videoyu Aç Osman Şeker, Bu Dönem Meclis Üyesi Olmalı
A
a

Sultangazi'nin genç dinamik ismi İstanbul Şenkayalılar Derneği, Avrasya Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı, Şenkaya Medya, Şenkaya Haber Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şeker, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Sultangazi'yi mutlaka mecliste temsil etmeli.

Sultangazi’ye değer katan, Sultangazi’nin havasını soluyan, liyakat sahibi insanların mecliste olması Sultangazi’nin değerine değer katacaktır. Yaşanılır bir ilçe olma yolunda elini korkusuzca taşın altına koyabilecek insanlara ihtiyaç var.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile yan yana yürüyecek, ortak akılla iş yapabilecek, tek başına da kalsa Sultangazi halkının haklarını savunabilecek, Başkanın olmadığı yerde Sultangazi Belediyesini temsil edebilecek cesur liyakat sahibi insanların iş başında olması bu ilçenin kazanımıdır.



Osman Şeker, gerek iş hayatında, gerekse siyasi yaşamında her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek, haksızlığa karşı durabilecek bir kişiliktir. Davasına bağlı, yol arkadaşlarına saygılı kendisiyle, ailesiyle toplumla barışık bir şahsiyettir. Osman Şeker, Meclis üyeliğini hak edenlerin başında gelmektedir.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat