Osman Görgülü'den 23 Nisan Mesajı

Okunma: 2312
Sultangazi 22 Nisan 2024 21:02
Videoyu Aç Osman Görgülü'den 23 Nisan Mesajı
A
a

Bugün, gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocukların neşesi ve umuduyla dolu bir günü birlikte karşılıyoruz.

Bugün, çocuklarımızın özgürlüğünü ve haklarını kutlamak için bir araya geldiğimiz anlamlı bir gün. Onların sesleri, coşkuları ve hayalleri, yarının aydınlık geleceğinin teminatıdır.
 
Bugün, çocuklarımızın gözlerindeki parlaklıkla birlikte, ulusal egemenliğin değerini ve önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Geleceğimizi inşa etme sorumluluğumuzun bilincinde, çocuklarımıza sağlam bir temel ve sevgi dolu bir ortam sunmak için gayret göstermeliyiz.
 
Bugün, Mustafa Kemal Atatürk'ün bize armağan ettiği bu özel günde, çocuklarımızın neşesine, umuduna ve sağlığına önem verelim. Onların eğitimine destek olalım, haklarını koruyalım ve geleceklerini parlak yapmak için ellerimizi taşın altına koyalım.
 
Sevgili çocuklar, sizler bizim en büyük hazinemizsiniz. Sizlerin gülen yüzleri, bizlere geleceğe dair umut veriyor. Unutmayın ki, sizler geleceğin liderleri ve dünya değiştiricilerisiniz.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor, tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
 
Sevgi ve saygılarımla,
 
Osman Görgülü
50. Yıl Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı   
 
1000
icon
Ayet YILMAZ 23 Nisan 2024 03:33

Geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğiniz önemi mesajınızdan alabiliyoruz.Başarılarınızın devamını diliyoruz Osman bey...👏🏻👏🏻👏🏻

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat