Oses 13-16 Ekim’de Açılacak Fuarın Gözdesi Olacak

Okunma: 4548
Sultangazi 10 Ekim 2016 06:13
Videoyu Aç Oses 13-16 Ekim’de Açılacak Fuarın Gözdesi Olacak
A
a

Franchising alanında ülkemizin ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi'nde 14. kez kapılarını açıyor.

Bir dünya markası olan Oses 13-16 Ekim günü, MedyaFors Fuarcılık organizasyonuUFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek '14. Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'da, açılışın ilk günü, 13 Ekim Perşembe günü en uzun Çiğköfte dürümü ile tarihe adını yazdıracak. 
 
 
Bu yıl 14. kez kapılarını açacak olan Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 13–16 Ekim 2016 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Hollerde gerçekleştirilecek.
Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl ticarette başarılı çalışmalara imza atan ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Osman Yaşar’ın Oses gıda bünyesinde kurduğu Oses Çiğ Köfte ile başlayan gıda yatırımı diğer ünlülere de ilham kaynağı oldu.
 
Günümüzde kendi işinin patronu olmak ve bunu yaparken daha az riskle daha fazla kazanç elde etmek isteyenlerin birinci tercihi; franchising… Bugünün rekabet koşulları kurumsal ve güçlü bir marka yaratmak için sıfırdan başlamak yerine, güçlü, bilinen ve büyük bir zincirin parçası olma avantajı birçok girişimciyi franchising sistemine yönlendiriyor. Hızla büyüyen ve binlerce girişimciye kendi işini kurma fırsatı yaratan franchising sektörü, alanında Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Bayim Olur musun Fuarı ile katlanarak büyüyor. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat