Orhan Demir, Sultangazi Sinoplular Derneği'nde Demir Ailesi Adına Mevlid Okuttu

Okunma: 1576
Sultangazi 1 Nisan 2022 09:36
Videoyu Aç Orhan Demir, Sultangazi Sinoplular Derneği'nde Demir Ailesi Adına Mevlid Okuttu
A
a

Merkezi Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde bulunan Sultangazi Sinoplular Derneği ölmüşlerini unutmuyor. Sultangazi Sinoplular Dernek Başkan Yardımcısı Orhan Demir, Dernek lokalinde Demir ailesi adına ölmüşleri için Mevlid-i Şerif okuttu.

Sultangazi Sinoplular Derneği akşam namazının ardından Merkezi Cebeci Mahallesinde bulunan Dernek lokalinde Din görevlisi Eyüp Aydemir Hoca ve küçük yaştaki öğrenciler tarafından okutulan Kur’an-ı Kerim ve  Mevlid-i Şerif’e çok sayıda Sultangazi Sinoplular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Üyesi ve vatandaş katıldı.



Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde okunan mevlidin ardından Sultangazi Sinoplular Dernek Başkan Yardımcısı Orhan Demir ve dernek üyeleri vatandaşlara lokma dağıttı. Orhan Demir, “Değerli hocalarımız tarafından üyelerimize ve gelen misafirlere Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okuttuk. Amacımız birlikteliğimizi pekiştirmek, kaynaşmak ve ölmüş yakınlarımızı burada bir kez daha anmak için bir araya geldik. Her Perşembe günü geleneksel hale dönüştürdüğümüz bu tür güzel etkinlikleri sık sık gerçekleştireceğiz” diye konuştu.












 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat