Ömer ve Ebu Turab Öner Erkekliğe Adım Attılar

Okunma: 589
Sultangazi 27 Mayıs 2016 23:21
Videoyu Aç Ömer ve Ebu Turab Öner Erkekliğe Adım Attılar
A
a

Havva İsmail Öner ve Yeliz Osman Öner Çiftleri biricik evlatları Ömer ve Ebu Turab Öner’i Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camiinde yapılan sünnet şöleni mevlit-i şerif ile başladı.

Dualar okunup, tasavvuf müziği eserlerinin seslendirildiği programda, izleyicilerden tam not aldı. Program sonunda sünnet çocuklarına hediyeler verildi. Ömer ve Ebu Turab Öner’in Kirveliğini Mirzap Yiğit ve Hasan Doğan üstlendi. Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii de mevlit programı ile başlayan program da spor, iş dünyası ve siyasiler bir araya geldi.
 
 
 Dualar edilip mevlit okundu
Mevlit-i şerif okunan programda dualar okunup ilahiler seslendirildi. Tasavvuf müziğinin dinletisinde ise birbirinden güzel eserler kulakların pasını sildi. Mevlit programının ilgiyle izlenen bölümlerinden birisi de ilahi gösterisi oldu. Sünnet çocukları ve aileleri seslendirilen ilahileri dakikalarca ilgiyle dinledi.


 
 Hediyeler verildi
 
Sultançiftliği Merkez Camii konferans salonunun program yapılan iki bölümünü tamamen dolduran Sultangazililere yemek ikramı da yapıldı. Program sonunda sünnet çocuklarına hediyeleri verildi.


 
İsmail Öner, teşekkür etti
 
Mevlit programında konuşan İsmail Öner, sünnet olan çocuklara Allah’tan şifa dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi; İnşallah cenabı Allah bu yavrularımızın nice mürüvvetlerini bizlere göstermeyi nasip eder. Böylesine güzel bir organizasyon da bizleri yalnız bırakmayan siz dostlara teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda peygamberimizin bir sünnetini de hayata geçiriyoruz. İnşallah yavrularımızın sağlık sıhhat içerisinde daha nice Mürvetlerini göstermeyi nasip eder Allah.  İnşallah bu yavrularımız kendisine, sizlere, bizlere ve vatana millete hayırlı bir evlat olurlar.


 
  ‘İnşallah düğünlerini de yaparız’
 
İsmail Öner Konuşmasına şöyle devam etti. Düzenlenen mevlit-i şerif programıyla beraber coşkulu bir sünnet şöleninin tamamlandığını ifade ederek, Bu minik yavrularımız memleket için Türkiye ve diğer coğrafyalar için, hayırlı birer evlat olurlar diye niyaz ediyoruz. Aynı zamanda siz değerli konuklarımıza en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum. . İnşallah bugün burada mevlit merasimi yaptığımız yavruların yarın öbür gün rabbim izin verirse, bu can bu tende durursa hep beraber düğünlerini de yaparız’ diye konuştu.































 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat