Ömer Gönültaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan'ı Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 437
Sultangazi 10 Şubat 2024 01:13
Videoyu Aç Ömer Gönültaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan'ı Makamında Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi'nin sevilen isimlerinden ve AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ömer Gönültaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Çiğdem Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Gönültaş'ın ziyareti, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle muhtarı Çiğdem Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gönültaş'a başarılar diledi.



 
Ömer Gönültaş, ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin ve muhtarın görüş ve önerilerini dinleyerek, mahallede yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sultangazi'nin gelişimi ve halkın refahı için çalışacaklarını belirten Gönültaş, mahalle sakinlerinin desteğiyle önemli projelere imza atacaklarını ifade etti.



Ömer Gönültaş ziyaretin ardından şunları söyledi. “ Tüm farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul eden bir anlayışla hareket ediyoruz. Burada hep birlikte nefes alıyoruz. Hepimizin amacı daha modern, daha güzel bir ilçede yaşama arzusu olmalı. Tüm çaba ve gayretlerimiz bunun üzerine yoğunlaşmalı. Biz ilçemizde görev yapan muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Vatandaşla halk arasında önemli bir köprü olarak değerlendiriyoruz. Çiğdem Muhtarımızı ziyaret etmemizin anlamlı olduğunu düşünüyorum. Hem ilçede tek kadın muhtar olduğu için hem de işini titizlikle yaptığı için tüm övgüleri hak ediyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde kendisine başarılar diliyorum” dedi.


 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat