Nurcan Öztürkmen’den Kurban Bayramı Mesajı

Okunma: 500
Sultangazi 9 Eylül 2016 08:55
Videoyu Aç Nurcan Öztürkmen’den Kurban Bayramı Mesajı
A
a

Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşların bayramını kutladı.

Sultangazi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kadın Kolları Başkanı Öztürkmen, mesajında; “ Sevgili yol arkadaşlarım, değerli Sultangazilier Ülkemizde huzurun, Milli birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışmanın sağlanmasında en büyük etkenlerden biri olan Kurban Bayramını yeniden idrak etmenin mutluluğunu birlikte yaşamaktayız.
 
Bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak tasada ve kıvançta birleştiren, bizlere sorumluluklarımızı anımsatan bayramların getirdiği huzur ve barış ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Bu bayramın ülkemizde ve  ilçemizde birlik, beraberlik, hoşgörü ve barış ortamı içerisinde geçmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olması dileği ile,  Sultangazili hemşerilerimin ve değerli yol arkadaşlarımın ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat