NESRİN VE HASAN AKTAŞ ÇİFTİNE MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

Okunma: 12185
Sultangazi 19 Haziran 2021 17:47
Videoyu Aç NESRİN VE HASAN AKTAŞ ÇİFTİNE MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
A
a

Adıyamanlı sevilen iş insanı GKM Life ve Gitar Genç Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aktaş, Biricik kardeşi Hasan Aktaş İle müstakbel gelini Nesrin Ergen, Yıldırım Mahallesi Şehir Parkı Caddesi Armonia Davet ve Organizasyon tesislerinde yapılan görkemli düğün töreni ile dünya evine girdiler. Damadın Ağabeyi ve yengesi Gökhan, Yeliz Aktaş çifti, Gelinin Hayriye Ergen biricik,

Damadın Ağabeyi ve yengesi Gökhan, Yeliz Aktaş çifti, Gelinin Hayriye Ergen biricik evlatlarının mutluluğunu görmenin hazzını yaşadılar.

Aktaş ve Ergen ailelerinin düğün törenleri için Armonia Davet ve Organizasyon tesislerindeki görkemli düğün töreninde Aktaş ve Ergen aileleri misafirlerle tek, tek ilgilendiler. Nesrin ve Hasan çiftinin muhteşem düğün törenlerinde akraba ve dostlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları iş ve siyaset dünyasından davetliler Aktaş ve Ergen ailelerinin mutluluklarını paylaştılar.



NİKAH SALONDA KIYILDI 

Aktaş ve Ergen ailelerinin biricik evlatları Hasan, Nesrin çiftinin nikahlarını Bayrampaşa Belediye Başkanını temsilen nikah memuru kıydı. Nikah Memuru, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek bir yastıkta kocamalarını temenni etti. Genç Çiftin nikâh şahitliklerini yakın dostları yaptı. Nikah şahitleri nikah cüzdanı müstakbel gelini Nesrin Ergen’e verdi.



KONUKLAR GECENİN MUHTEŞEM ÇİFTİNİ PİSTTE YALNIZ BIRAKMADI

Nikahın ardından Düğüne katılan davetliler Adıyamanın muhteşem sesi Yaman Adıyaman’ın seslendirdiği bir birinden güzel parçalar eşliğinde oynadıkları oyunlarla  Çiçeği burnundaki genç çifti yalnız bırakmadılar, Gecenin muhteşem çifti Nesrin ve Hasan Aktaş, çiftinin gece boyunca mutlulukları adeta gözlerinden okunurken diğer taraftan ise gecenin Çiçeği burnundaki çifti konukları ’da unutmayarak konuklarla ‘da tek, tek, ilgilenerek gecenin ilgi odağı oldular.



İŞADAMLARI, STK VE SİYASET DÜNYASI BİR ARADAYDI

Nesrin, Hasan Aktaş Çiftinin muhteşem düğünlerine Adıyaman Sanayici ve iş adamları Dernek Başkanı Mehmet Doğan, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Çakır, Çakır Melemen Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Çakır, Mehrizade Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Barlas, Hacı Ayşe Ateş Anadolu Lisesi Müdürü Erol Polat, Sultangazi’nin sevilen iş insanı Mustafa Çimen, Anadolu Ekmek Fırını  Sahibi  Mehmet Sait Özbek, Bilal Usta Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Kurkut, 15 Temmuz Mahalle Muhtarı Ve Bağcılar Muhtarlar derneği başkanı Hemşehrimiz Orhan Demir ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 









 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat