Mustafa Çimen, Atakent Eğitim Kurumunu Ziyaret Etti

Okunma: 5768
Sultangazi 21 Eylül 2021 19:23
Videoyu Aç Mustafa Çimen, Atakent Eğitim Kurumunu Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi'nin Gülen Yüzü, Siyasetçi Mustafa Çimen, yüz yüze eğitime başlayan Atakent eğitim kurumunu ziyaret etti. Öğrencilere başarılar diledi. Sevinçlerine ortak oldu.

Sultangazi Özel Atakent Eğitim Kurumu Müdürü Sedat Bektaş ile bir araya gelen Mustafa Çimen, "Pandemi nedeniyle uzun zamandır yüz yüze eğitimden uzak kalan yavrularımıza öncelikle özel eğitim kurumunuza hoş geldiniz demek istiyorum. Sevgili öğrencilerimiz Okullarına,  arkadaşlarına, öğretmenlerine kavuşmanın haklı sevincini, mutluluğunu yaşıyorlar.  Sizlerin eğitim kurumunuza kavuşması sizler kadar bizleri de sevindirdi. Şükürler olsun ülke olarak aldığımız önlemler sayesinde sizlerin yüz yüze eğitime başlaması çok sevindirici. Yüz yüze eğitimlerimizin devamını sağlamak için mutlaka pandemiyle mücadeleyi sürdürelim. Maske, mesafe ve temizliğimize dikkat edelim " dedi.



Sultangazi’nin Gülen Yüzü, Siyasetçi Mustafa Çimen, "Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sizlersiniz. Yarınlarımızın Cumhurbaşkanları, milletvekilleri, bilim insanları sizler olacaksınız. Eğitim bizlerin her zaman önceliği olmuştur. Sizlerin başarısı için okul yöneticilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerinizle sürekli görüşüyoruz. O yüzden çok çalışmalısınız. Bol bol kitap okuyun. Hedeflediğiniz hayata ancak okuyarak ulaşabilirsiniz. Ancak okuyarak ülkenize ve insanlığa faydalı olabilirsiniz." ifadelerini kullandı.



Sultangazi Özel Atakent Eğitim Kurumu Müdürü Sedat Bektaş’tan yüz yüze eğitim hakkında bilgi de alan Mustafa Çimen, Özel eğitim kurumunun sınıflarını dolaşarak eğitim kurumu hakkında bilgi aldı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat