Murat Atım, STK ve İşadamları Kurucu Komisyon Üyeleri İle Buluştu

Okunma: 3699
Sultangazi 20 Şubat 2022 10:53
Videoyu Aç Murat Atım, STK ve İşadamları Kurucu Komisyon Üyeleri İle Buluştu
A
a

AK Parti Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım, AK Parti Sultangazi Sivil Toplum Kuruluşları ve İş adamları kurucu komisyon üyeleriyle Sultangazi'nin en nezih mekânı olan Saray Şark Sofrasında bir araya geldi.

Pandemi dolayısıyla uzun bir süredir bir araya gelmeyen ve bundan dolayı büyük bir özlem duyan AK Parti Kurucu Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Adamları Komisiyonu, Eski Meclis Üyesi Yunus Akkuzu’nun daveti üzerine Saray Şark Sofrasında Av. Murat Atım, Yunus Akkuzu, M. Hanefi Emre, İlkin Gökçe, Muhammet Özdemir, Recep Tilki, İsmail Yalçın, Mustafa Korkmaz ve Misafir olarak Meclis Üyesi Ahmet Demiray ve Basın Mensubu Haydar Sürgeç bir araya geldi.



AK Parti Sultangazi Kurucu Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Adamları Komisyon üyeleri ile bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Murat Atım, “ Uzun bir süre sonra da olsa sizlerle bir araya gelmek, sizlerle hasret gidermek, güzel bir duygu. Sultangazi’de İlçe Başkanlığımızın kuruluşunda sizlerin büyük emeği var. Sizlerin o günlerde hangi şartlarda İlçe komisyonlarımızı kurduğunuzu, zor şartlarda mücadele verdiğinizi biliyoruz. Sizlerin o özverili gayretleriniz sayesinde partimiz bugünlere geldi” dedi.



Ülkemizin ve Halkımızın geleceği için AK Parti’nin her zaman güçlü olması gerektiğinin altını çizen Av. Murat Atım, Konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Sultangazi 2008 yılında Gaziosmanpaşa İlçesinden ayrılarak ilçe statüsüne kavuştu. O tarihlerde partimiz beni Sultangazi İlçe Başkanı olarak buraya atadı. Sizin gibi değerli yol arkadaşlarımla bu zorlu ve meşakkatli engelleri birlikte aştık. Çok güzel işler yaptığımıza, büyük başarılar elde ettiğimize inanıyoruz. Siyaset arenasında ilçe başkanlığı yapmakta, komisyon üyesi olmakta kolay değil. 600 Bin nüfuslu bir ilçede herkesi memnun etmenin olanağı yok. İktidar partisi olarak en parlak döneminizi yaşadığınız bir süreçte hem ilçe yönetimine, hem meclis üyeliğine ve diğer birimlere olabildiğince yoğun bir talep oluyor. Buralara alınacak insan sayısı sınırlı olduğu için, alınmayanlar doğal olarak gönül koyuyor. Siz ne kadar durumun gerçekliğini anlatırsanız anlatın mutlaka kırılanlar olacaktır. Çok şükür sizin gibi dostlarla, yol arkadaşlarıyla uzun yıllar birlikte yol yürümemize rağmen bir birimizin kalbini kırmadık, dargınlıklar yaşamadık. Ben hepinize en canı gönülden sevgilerimi sunuyorum. Bugün bizlerin bir araya gelmesinde büyük gayret ve çabaları olan Yunus Akkuzu kardeşime teşekkür ediyorum” dedi.  



Yunus Akkuzu, Yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Uzun yıllar birlikte yol yürüdüğümüz, arkamızda acı tatlı anılar bıraktığımız sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Görevde olduğumuz günlerde bütün arkadaşlarımız özverili ve gayretli çalışmalarıyla güzel ve kalıcı izler bıraktı. Ben şahsen yaptığımız güzel çalışmalardan, burada bulunan yol arkadaşlarımdan çok memnunum. İyi ki sizleri tanımışım, iyi ki yol arkadaşlığı yapmışım. İyi ki güzel işlere imza atmışım. Unutulmamalıdır ki. Siyasetle uğraşan birçok kişi bu gün dönüp yüz yüze bakamıyor. Çok şükür bizler başımız önümüze eğilmeden anlımızın akıyla bir birimizin gözlerinin içine bakabiliyoruz. Ne mutlu biz ki bunu başarabilmişiz. Bizleri kırmayarak davetimize katıldığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat