Muhteşem Sünnet Şöleni

Okunma: 906
Sultangazi 6 Haziran 2016 00:27
Videoyu Aç Muhteşem Sünnet Şöleni
A
a

Sultangazi’nin tanınmış simaları Adem Ocak ve İbrahim Ocak’ın biricik evlatları Muhammed ve Emrullah muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı. Muhammed ve Emrullah’ın bu mutlu gününde Sultangazi’nin iki önemli ismi Yıldırım Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım ve Mustafa Çimen çocukların kirveliğini üstlendi.



Ocak ailesi en mutlu günlerinden birini yaşadı

 
Sultangazi’nin tanınmış ailelerinden Ocak ailesi en küçük fertleri Muhammed ve Emrullah’ın düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımları attı. Muhteşem sünnet düğünü Cebeci Mahallesi 1. Cebeci yolu Deniz Kızı Düğün Salonunda gerçekleşti. Ocak ailesi davetlileri kapıda karşıladı. Küçük Muhammed ve Emrullah müzik eşliğinde arkadaşlarıyla oyunlar oynayıp halay çekti. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği Sünnet şöleninde, Muhammed ve Emrullah yedi katlı pastayı alkışlar arasında kesti.


 

Mutluluklarını Paylaştılar

 
Ocak ailelerinin küçük fertleri Muhammed ve Emrullah’ın sünnet şöleni gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Kirveler Ömer Yıldırım ve Mustafa Çimen davul zurna eşliğinde davetlilerle bol bol halay çekerek, dans ederek kirvelerinin mutlu gününü davetlilerle paylaştılar.


 

Böyle Kirvelik Dostlar Başına

 
Muhteşem sünnet şöleni Cebeci Mahallesi 1 Cebeci Caddesi Deniz Kızı Düğün Salonunda saat 20.00’de başlayacaktı buna rağmen kirveler kendi davetlileriyle beraber Eski Edirne asfaltı da bulunan Saray Şark sofrasında toplanmaya başladılar. Saat 19.00 toplanmaya başlayan davetliler miting havasında saat 20.15’te düğün salonuna vardılar. Düğün salonunun kapısında davetlileri ve kirveleri karşılayan Ocak ailesi bu muhteşem karşılamanın ardından topluca salona girdiler. İki kirve de karşılıklı masalara davetlileriyle oturdular.
 

Mutluluğumuzu bizlerle paylaşan dostlara teşekkür ediyorum.

 
Salonu tıklım tıklım dolduran davetliler sahne önüne getirilen yaş pastayı alkışlarla karşıladı. Muhammed ve Emrullah alkışlar arasında pastayı birlikte kesti. Bu muhteşem anı ölümsüzleştirmek için resim çekildi. Muhteşem bir atmosferde devam eden Sünnet şöleninde renkli görüntüler yaşandı. Davetliler şıklık yarışımda bir birleriyle yarıştı.


 

Mustafa Çimen, Allah Damatlıklarını da göstersin
 

Mustafa çimen mikrofonu alarak davetlilere şöyle seslendi. “ Saygı değer dostlarım bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için, hepinize en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Bu muhteşem atmosfer hepimizi mutlu ediyor. Birçok dost bir aradayız. Ben küçük yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarken, sevgili Ocak ailelerini tebrik ediyor, Allah damatlıklarını da göstersin diyorum” dedi.

 
 

Ömer Yıldırım Muhteşem Sünnet Şölenimize Hoş Geldiniz

 
Sultangazi’nin seçkin ailelerinin başında gelen Yıldırım Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım, yaptığı konuşmada davetlilerin beğenisini topladı. Ayakta alkışlanan Yıldırım, şöyle konuştu. “ Sevgili dostlarım, saygı değer hemşerilerim, değerli Ocak ailesi canım kirvelerim. Bizler Adıyaman ilinin fertleri olarak en güzel şekilde kültürümüzü gurbet ellerinde de devam ettiriyoruz. Etrafıma şöyle bir bakıyorum, bütün sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri aramızda, Siyasette öne çıkmış isimler burada, bir birinden değerli sanatçılarımız burada, radyo ve televizyon çalışanlarından basın mensuplarına kadar herkes aramızda. Ne mutlu bize en önemli değerimiz olan cenaze ve düğünlerimizde hep bir aradayız. Demem o ki sevinçlerimizi ve acılarımızı birlikte paylaşıyoruz. Acılarımızı paylaştıkça azaltan, sevinçlerimizi paylaştıkça çoğaltan bir ilin fertleriyiz. Bugün bunun en güzel örneğini sergilediğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Ben sünnet olan kirvelerimin gözlerinden öperken onlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ocak ailelerini bu mutlu günlerinden dolayı kutluyor en kötü günlerinin böyle olmasını diliyor. Allah bizlere bu miniklerin damatlığını da göstermesini nasip etsin diyorum” dedi. 


 

Birbirinde Ünlü Sanatçılar Sahne Aldı  

 
Sahne alan sanatçılar seslendirdiği Kürtçe ve Türkçe parçalarla ayakta alkışlandı. Muhteşem atmosferde sahne alan sanatçılar salondakilere bol bol halay çektirdi. Hareketli parçalar davetlileri piste davet etti. 






























1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat