Muhtarlar Haydar Polat’ın Ev Sahipliğinde Kahvaltıda Buluştu

Okunma: 556
Sultangazi 2 Nisan 2016 00:38
Videoyu Aç Muhtarlar Haydar Polat’ın Ev Sahipliğinde Kahvaltıda Buluştu
A
a

Sultangazili Muhtarlar, Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat’ın düzenlemiş olduğu kahvaltı programında bir araya geldiler. Kahvaltı programında Sultangazi’nin problemleri konuşuldu.

Esentepe Mahalle Muhtarlık binasında gerçekleşen Sultangazi Muhtarlar kahvaltısına Sultangazi’de faaliyet yürüten muhtarlar, Bizi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Çağlar, Site Hocası İdris Eş, Hüner Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut ve bir çok davetli katıldı.


Mahallerimizde Güvenlik Önlemlerinin Artırılmasını İstedi

Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Yıldız, son dönemlerde yükselişe geçen hırsızlık ve soygun olaylarından dolayı önlemlerin artırılmasını ve mülki ve idari amirlerin bu konuda daha duyarlı davranarak halkımızın can ve mal güvenliğini koruyacak tedbirlerin artırılmasını istedi.


Halk ile Belediye Arasında ki Köprü Muhtarlardır

Muhtarların Mahallelerde vatandaşlara dokunan ilk basamak olduğunu belirten, Hüner Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut ise “Sultangazi’deki muhtarlarla belediye arasındaki iletişimin daha da koordineli olabilmesi için muhtarlara bilgilendirme yapılması gerekir dedi. Muhtarlarla  birlikte çalışmaktan keyif aldıklarını da dile getiren Sultangazi’nin önde gelen işadamlarından Hüner Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Bulut, Sultangazi’nin yaşanılır bir ilçe olması için herkese büyük görevler düşüyor” dedi.

Haydar Polat, Biz Birlikte Güçlüyüz 

Ev sahibi Esentepe Mahalle Muhtarı Haydar Polat, öncelikle davetimize icabet eden tüm muhtarlarımı saygıyla selamlıyorum diyerek konuşmasına başladı. Polat, unutulmaması gereken binlerce seçmenin oyunu alarak bu koltukları işkal ediyoruz. Binlerce insanın omuzlarımıza yüklediği bir sorumluluktan söz ediyorum. Bu insanların ihtiyacı olan insanca yaşama isteği bizlerin omuzlarındadır. Bunun için bize oy verdiklerini unutmadan görevimizi yerine getirelim.

Evet ilçemiz yeni, eksikliklerimiz fazla, taleplerimiz haddinden çok, bu mahallede yaşayan insanların da yaşama hakkı var. En iyi eğitimi alma, yeni araçlara binme, kaliteli sağlık hizmetinden yararlanma, lüks alışveriş merkezlerinde gezme, ihtiyaçlarını giderme gibi gereksinimler söz konusu. Bizim derdimiz bize oy versin vermesin, siyasi düşüncesi, inanış biçimi, yöresi, memleketi ne olursa olsun herkesin insanca yaşadığı kendini özel his ettiği mahalleler oluşturmak. Bunuda başaracağımızı biliyorum. Bu ilçenin mülki ve idari amirleriyle birlikte her engeli aşacağız, Sultangazi’yi yaşanılır, modern bir ilçe haline getireceğiz” dedi. Kahvaltı programı öneri ve temennilerle birlikte sonlandırıldı.

    

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat