Muhtar Adayı Ali Yıldız, Sultangazi'de Büyük İlgi Gördü

Okunma: 33807
Sultangazi 5 Mart 2024 23:12
Videoyu Aç Muhtar Adayı Ali Yıldız, Sultangazi'de Büyük İlgi Gördü
A
a

Sultangazi'de yerel yönetim seçimlerine sayılı günler kala, muhtar adayları seçmenlerin ilgisini çekmek için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 50. Yıl Mahalle Muhtarı adayı Ali Yıldız, bir adım öne çıkarak Malatya Kamıştaşlar Derneği'nde unutulmaz bir çiğköfte partisi verdi.

Etkinliğe katılan davetliler, mekanın kapasitesini aşarak büyük bir kalabalık oluşturdu.



Kamıştaşlar Dernek Başkanı Mehmet Gencer, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ali Yıldız'a tam desteklerini ifade etti. Gencer, "Ali Yıldız, mahallemizin sorunlarını en iyi bilen ve çözüm üretecek kapasiteye sahip bir aday. Onun enerjisi ve vizyonu, 50. Yıl Mahallesine yeni bir soluk getirecek" dedi.

 

Ali Yıldız ise yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerinin desteğiyle mahallenin ihtiyaçlarını önceliklendirip, herkes için yaşanabilir bir ortam yaratmayı hedeflediğini belirtti. Yıldız, "Bu göreve talip olmamın sebebi, mahallemize hizmet etmek ve sizlerin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek. Sizlerin desteğiyle birlikte, mahallemizi Sultangazi’nin parlayan yıldızı yapacağız" ifadelerini kullandı.


 
Etkinlik, katılımcılara dağıtılan çiğköfte ve eğlenceli sohbetlerle son buldu. Ali Yıldız'ın düzenlediği bu etkinlik, mahalle sakinleri arasında olumlu yankılar uyandırarak, seçim öncesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.












 
1000
icon
Ali Yıldız 4 Mart 2024 17:26

Kolay gelsin inşallah kazanırsın adaşım Samsun'dan selâm lar

0 0 Cevap Yaz
Azdin Erdoğan 3 Mart 2024 23:58

Malatya Pütürge Aslankent liyim Ali yıldız a başarılar dilerim genç dinamik muhtar adayımız yolun açık olsun

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat