Muhammet Ayşan Hizmette Sınır Tanımıyor

Okunma: 2636
Sultangazi 14 Haziran 2023 00:38
Videoyu Aç Muhammet Ayşan Hizmette Sınır Tanımıyor
A
a

Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, vatandaşın derdiyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya devam ediyor. Ayşan, vatandaşın talebi üzerine ihtiyaç duyması halinde kullanılmak üzere 15 masa yüz sandalye aldı.

Muhammet Ayşan “İhtiyaçları Karşılamaya Hazırız”
 
Göreve geldiği 2019 yılından bu yana büyük projelere imza atan, mahallenin her sorununu kendi sorunu olarak kabul eden gönüllerin muhtarı Muhammet Ayşan, düğün, nişan, kına ve asker uğurlama töreninde ihtiyaç duyulan masa ve sandalyeler alarak muhtarlık bünyesine kazandırdı.


 
Ayşan, “ Cebeci Halkı En İyisine Layıktır”
 
Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, “ Bizim tüm gayret ve cabamız yaşanılır bir Cebeci içindir. Halkımız mutlu olmadan bizim mutlu olmamız mümkün değildir. Biz muhtarlık olarak halkımızın önceliklerini göz önünde tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Düğün, nişan, kına ve asker uğurlama törenlerinde karşılaştığımız en önemli sorun masa ve sandalye gibi ihtiyaçlardı. Büyük bir ilçe olduğumuz için belediyemizim birden çok ihtiyacı aynı anda karşılamakta sorun yaşanıyordu. Biz de muhtarlık olarak bu soruna köklü bir çözüm getirdik. Muhtarlık olarak 15 Masa ve 100 sandalye alarak vatandaşımızın sorununu çözmeye çalıştık. Çok mutluyuz vatandaşımızın müracaat etmesi halinde gerekli ihtiyacı karşılamaya hazırız. Yeni hizmetimiz vatandaşımıza, Cebeci Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat