Muhammet Ayşan, Mahalle Halkının Dertleriyle Dertleniyor, Mutluluğuna Ortak Oluyor

Okunma: 3544
Sultangazi 19 Kasım 2021 12:39
Videoyu Aç Muhammet Ayşan, Mahalle Halkının Dertleriyle Dertleniyor,  Mutluluğuna Ortak Oluyor
A
a

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren ve örnek olan, Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, hizmette sınır tanımıyor.

Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde ikamet ettiği mahallesinden muhtar seçildiği tarihten itibaren tüm seçmenlerinin kapısını tek tek çalan Muhammet Ayşan, ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek ilgili kurumlarla temasa geçip mahallelilerin istek ve taleplerini gidermeye çalışıyor. Mahalle halkının dertleri ile dertlenen Muhtar Ayşan, onların dertlerine derman olmaya çalışıyor.

Cebeci Mahallesi’nde gelir durumu iyi olmayan, hasta yaşlı ve kimsesiz olan mahalle sakinlerini tespit ederek yetkili kurumlarla irtibata geçen Ayşan, vatandaşın dertleri ile dertleniyor, sevinçlerine ortak oluyor.

Cebeci Mahalle Muhtarı Muhammet Ayşan, Halkına aşık, Mahallesine aşık, İlçesine aşık, hizmete aşık bir insan. Mahallesini, sokaklarını adım adım dolaşan Ayşan, eksik ve yapılması gereken işleri yerinde tespit ediyor. Muhtarlık olarak yapabildiğini anında yapıyor, yapamadıklarını da gerekli mercilere ileterek olayın takipçisi oluyor.  

Muhtar Ayşan, Cebeci Mahallesinde park ve bahçelerin güzelleşmesi, parkların ışıklandırılması, çevrenin düzenlenmesi, parkların rengârenk çiçeklerle donatılması için belediye ile sürekli temas halinde.

Muhtarlık makamında ağırladığı mahalle sakinlerini ev ortamında rahat ettiren Ayşan, “biz ailemizden, büyüklerimizden böyle gördük. Misafir her zaman başımızın tacıdır. Vatandaş ebetteki derdini sorununu ve sevincini bizlerle paylaşacak. Bizlerde halkımızın her türlü sorununa ortak olacağız. Vatandaşın cenazesine, taziyesine, düğün ve nişanına giderek onların üzüntüsüne de, mutluluğuna da ortaklaşacağız” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat