Muhammet Ayşan: Güzel ve Yaşanılır Bir Cebeci İçin Çalışıyoruz

Okunma: 2904
Sultangazi 13 Aralık 2021 23:36
Videoyu Aç Muhammet Ayşan: Güzel ve Yaşanılır Bir Cebeci İçin Çalışıyoruz
A
a

Cebeci Mahallesinde sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Muhtar Muhammet Ayşan, "Mahallemizin geçmişten gelen değerlerini koruyarak hem yaşam kalitemizi artırmak hem de daha yaşanılabilir bir Cebeci, Mahallesi'ni sizlerle birlikte inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

 Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinleyen Muhtar Muhammet Ayşan, vatandaşın her derdine koşuyor. Allah’ın rızası ve halka hizmet için çalıştıklarını söyleyen Ayşan, Cebeci Muhtarlığını bir makam olarak değil, halka şefkatle, adaletle hizmet sunulması gereken bir yer olarak görüyoruz. Vatandaşın hak ve hukukunu, Mahallemizin geçmişten gelen tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak hem yaşam kalitemizi artırmak hem de daha yaşanabilir bir Cebeci’yi vatandaşlarımızla birlikte inşa etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Özellikle 1500 yıllık tarihi ile Cebeci Köyü'nün İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Ayşan, “burada yapılan kemer ve suyolları ile Bizans ve Osmanlı döneminde önemli bir yer tuttuğunu” ifade etti.

Cebeci Mahallesinin tarihine, Kültürüne ve sosyal yaşamına sahip çıkan Muhtar Muhammet Ayşan, önemli çalışmalarıyla öne çıkıyor. Sultangazi’de önemli projelere imza atan Ayşan, Sultangazi’nin mülki ve idari amirlerinin takdirini toplamaya devam ediyor.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat