Milletvekilleri Çayları Ciğerimsin de içti

Okunma: 929
Sultangazi 12 Haziran 2016 18:21
Videoyu Aç Milletvekilleri Çayları Ciğerimsin de içti
A
a

Sultangazi’nin en seçkin mekanlarının başında gelen, İşletmeciliğini Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuşun yaptığı Ciğerimsin, Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkanlarını ağırladı.

Merkezi İstanbul İli Sultangazi İlçesi Atatürk Bulvarında bulunan Ciğerimsin Kebap ve Ciğer salonu, önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşmak adına iftar sofralarına konuk olan Adıyaman Milletvekilleri ve Adıyaman Belediye Başkanları, Sultangazi’nin sevilen ismi Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuşu ziyaret ettiler.


 
Ciğerimsin Kebap ve Ciğer salonunu şu isimler ziyaret etti. Adıyaman Milletvekili TBMM Başkan Vekili Mehmet Aydın, Adıyaman Milletvekili Op. Dr. Salih Aydın, Adıyaman Milletvekili İbrahim Halit Fırat, Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İstanbul Büyükşehir Sosyal Tesisler Müdürü Hamdi Aydın, Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Hakverdi, AK Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kavak, Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER ) Başkanı Ramazan Okay, Dumlu Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut ve yüzlerce Adıyamanlı katıldı.


 
Bu ziyaretten Duyduğu mutluluğu dile getiren Tüm Canbeyler Dernek Başkanı ve Ciğerimsin Kebap ve Ciğer Salonu Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Durmuş ramazanın iklimine uygun olarak hem konuklarını ağırladı hem de günün anlam ve önemine uygun bazı açıklamalarda bulundu. Ramazan ayında manevi duyguların en üst düzeye ulaştığını ve insanlar arasında kardeşliği sağlamlaştırdığını ifade eden Abdulbaki Durmuş, “Ramazan ayı, küskünlüklerin sona erdiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının sağlamlaştığı aylardandır. 11 ayın sultanı Ramazan ayı; o kadar ihtişamlıdır ki, gelişi bütün insanlık tarafından 11 ay beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler. Tasa sevince, hüzün ise neşeye dönüşür. Rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayınız mübarek olsun. Ayrıca vermiş olduğumuz iftarımıza katılan başta AK Parti Adıyaman Milletvekillerimize Belediye Başkanlarımıza, ilçe başkan yardımcılarımıza ve değeri hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.
















 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat