MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı Özel ile İftarda Buluştu

Okunma: 774
Sultangazi 28 Haziran 2016 17:22
A
a

MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, Başkanlığında Hünkâr et lokantasında Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştılar.

MHP Sultangazi İlçe Başkanlığı geleneksel hale dönüştürdüğü iftar programlarına bir yenisini daha ekledi. Sultangazi İlçesi Atatürk Bulvarı Üzerinde bulunan Hünkâr et lokantasında bir araya gelen İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri iftarda bir araya geldi. Ramazan’ın birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu, bu ayda tutulan oruçların edilen duaların Allah katında kabul olduğuna vurgu yapıldı.
MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İbrahim Ünal’ında katıldığı iftar programı muhteşem bir atmosferde geçti. İftar öncesi eller Sema’ya açılarak dualar edildi. İftar programında kısa bir selamlama konuşması yapan Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, birlik ve beraberlik mesajı verdi. “ Bu mübarek ayda kardeşliğimizi daha da pekiştirelim, Müslüman ülkelerde yaşanan vahşet sarmalını iyi görerek, hemen yanı başımızda yanan coğrafyaları iyi tahlil ederek dış politikada isabetli kararlar alalım. Bu Ramazan ayı aynı zamanda mazlumların kurtuluş umudu olmalıdır” dedi.   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat